caaaanaaann Kızlar bu haftada bebeğinizin kilosu nasıldı bizimki 2300 ama kafası ve karnı 34 ile uyumlumu Dr normal dedi tek arter tek ven olduğu için merak ediyorum
hicran96karaca caaaanaaann en son ne zaman gitmiştin ve ozman kılosu ne kadardı canım. Bende 33+3 olcam salı günü gıdecem kontrole en son 30+3 falandı gıttıgımde ozman 1600 demiştti bana az gelmişti şimdi gidince bakalım ne kadar oldu. Sende en son gıtıgınde ne kadar di merak ettım
snur10 caaaanaaann 33+3 de gitmistim kontrole 2200 dü normal ve çok iyi demisti herseyine yarın 35 oluyorum ptesi randevum var kaç oldu bilmiyorum
caaaanaaann hicran96karaca haftamız aynı bende en son 30 haftalık iken gitmiştim 1680 grm di bende 33+2 haftaligim
caaaanaaann 1109_dilos maşallah gayet güzel rabbim esirgesin insallh anne yüreği hep acaba bebek gelişimi iyimi az mı cokmu endişesi var ama iyi sizinkide maşallah sağlıkla gelsin inşallah 💕
ilkheyecanim_ Kızlar gayet bebeklerinizin kilosu iyi 30 haftalikken benim bebeğim 1256 Grmdi 🥹 2 hafta gerilik var bizimkinde
caaaanaaann ilkheyecanim_ maşallah Rabbim esirgesin sizde korkmayin üzülmeyin bol bol dinlenin beslenin vitaminlerinizi alın Allah’ın izniyle herşey yoluna girer sağlıkla kalın 💗
caaaanaaann hicran96karaca bekliyorum burda umarım herşey yolundadır bebiş sağlıklıdır herşey gönlünüzce olsun sağlıkla kalın 💗💗
mihra2021su caaaanaaann amin hepımızın kı ınsallah benım seker sınırda cıktı ondan önde bıraz sanırım ılk gebelıgımde kızım 2780 gram dogdu inanın hıc bır önemı yok cok fark olmadkca saglıkla gelsınler