beautiful_ asell_53 büyük ihtimalle test yapılacak zaten 20.günden sonra dendi bebeklerde almak gerçekten zor
beautiful_ meowmom bize 3 doktor baktı 3de önermedi kilo alımı iyi dedi ama cuma günü kontrolde söylerim yinede Amin Rabb’im kimseyi evladının hastalığı ile sınamasın 🌸
meowmom beautiful_ anladım, bi bildikleri illa ki vardır onların da 🥹 Amin, amin 🤲🏻❤️ 1 günlükken fototerapiye yattı benim bebiş, o makinenin içinde ağladı ben dışında psikolojik olarak gerçekten çok yıpratıcı oluyor 🥹
beautiful_ meowmom kesinlikle Sizi çok iyi anlıyorum bende oğlumu yoğun bakımda bırakmıştım o içeride ağlarken ben dışarıda ağlıyordum 🥺
pnar433463 beautiful_ inanırmısın ölçmüyorlar bile sordugumda doktorlara geçer anne sütğ sarılığı diyorlsr gözlerinin içşnde ve yuzunde var kızımın ger yerı sarıydı 3 aya kadar esmer zannediyordm sonra bı açıldı bembeyaz oldu . Yanı bır kere yaşadışım için bununda ilerleyen zamanlarda gececgno bılıyorm. Oğljmında kaka rengı sarı topakı
kincikupelikiz beautiful_ gündüz bedenini açın güneş görsün 😅 anam babam usulü deneyin bence yurtdışındaki ebeler de öneriyormuş bence denemekten zarar gelmez
pnar433463 beautiful_ bna öyle dıyorlar kaç darklı doktora gıttım hıc bırı önemsemedı oğlumdakı sarılığı
Yagizmomm beautiful_ benim oğlum tam 2,5 ay sarılıktı özel hastaneye gittim doktorum Mardin’de yetişen bir bitkiyi alıp kaynayıp içmemi söyledi aldım yaptım içtim emzirdim bebeğimi 2 günde geçti 🌸