Siyah2418 Bugün 30 haftalık oldukkk tahminen 7-8 haftam kaldı çok heyecanlıyım sabırsızlıkla bekliyorum sizler kaç haftalık oldunuz 🤩💜
kslcvrye Siyah2418 33+4 heyecan korku panik sabırsızlık bütün duygulari aynı anda yaşmak hayırlısı ile sağ Salim kavusalim inşallah bebeklerimize tüm hamisler 🤲🩷
0209almira Siyah2418 31 hafta olduk bizde ❤️🥰 Ama çok zor geciyo ilk hamileligim böyle değildi dinlenme şansım vardı en azından şimdi oda yok daha zor hersey
Siyah2418 0209almira evet ilk hamilelik çok güzel oluyor evde iş olmuyor dinlenme uyku falan iyi oluyor ama daha sonraki hamilelikler zor geçiyor benim de 3. Sizin cinsiyetleri ne
kslcvrye Siyah2418 yok benm 4. Gebeliğim 3tane evladım var işte onaltı bırakıp doğuma gitmek düşüncesi korku panik duygularım o yüzden bide başıma ne gelcek sancı felan nasıl bişey bildiğim için biraz rahatlıkta var korkuda Allah yar ve yardımcımız olsun sizin ilkmi
0209almira Siyah2418 Allah bağışlasın🌼 ilki kız şuan ki erkek ilk hamileligimde calisiyodum ama yinede bu kadar zor gelmiyodu dinlenme şansım oluyodu bide ilk hamilelegim daha kolay geçti
kslcvrye Siyah2418 ilk oğlum 9olcak yaşı kızım 6 küçük oğlum da 4de girecek rabbim bağışlasın evlatlarımızı acılarını göstermesin inşallah biz anneleri de yavrularına bağışlasın 🥺🤲🩷🩵
Siyah2418 kslcvrye ya MaşAllah şimdi kinin cinsiyeti ne ? Arka arkaya çocuk yapmak bakmak çok zor ya bile bile yaptım birde hepsini şimdi zorlanıyorum
kslcvrye Siyah2418 aynne öyle çok zor şimdikinde cinsiyeti kız nasipse sağ Salim gelsinler inşallah bir avazda kurtulalım Allah’ım bu yolda kimseyi koymasın 🤲🥺
Siyah2418 kslcvrye 2 kız 2 erkek hiii çok güzel maşallah amin inşallah sağ sağlim kucağımıza alalım 🤲
Siyah2418 0209almira yaaa hem hamile olup hem çalışanlara saygm sonsuz ben çalışmadığım halde çok zorlanıyorum hayırlı olsun ne güzel bir kız bir erkek
Siyah2418 0209almira deme öyle bende öyle diyordum benim de bir kızım bir oğlum vardı bakkk üçüncüyü yaptım hahaha
ennieminnie Siyah2418 ben de 32 hafta oldum asiri heyecan var benim de ikinci hamileligim, kizimda cok rahattim simdiki erkek ve asiri agirlastim 😅 hastane cantam daha hazir degil evin genel temizligine basliycam daha onun dusuncesi var 😏
Siyah2418 ennieminnie ben genel temizlige başladım haftaya anca biter ama hiç bebeğe birşey almadım henüz ne kıyafet ne beşik ne bebek arabası daha bir tane zıbın bile yok 🥺