heysophie sevimlipolyanna hamile kalmadan önce bebek planlamaya başladığımızda başlattı doktorumuz. hamile kaldıktan sonra içinde folik asit olan multivitamine geçtik öyle devam ediyorum. doktor randevunuz ne zaman?
__cansu_ sevimlipolyanna 4-5 hafta civarında öğrendim kullanmaya başladım ama 3 ay öncesınden başlamak daha iyiymiş tabıkı
Ozoooo sevimlipolyanna bana özellikle doktor folik asit vermedi sadece tim vitaminlerinde bulunduğu bir vitamin ilacı verdi
temmuzonbir sevimlipolyanna gebelik planlarken kullandım 1 ay bıraktım sonra gebe olduğumu öğrendim 4+4 de tekrar başladı doktorum 12 haftaya kadar kullandım
sinem93- İlkinde gebelikten önce muayene olup doktor tavsiyesi ile başlamıştım o ay da hamile kaldım zaten. Şimdiki de planlı oldu. Karar verdik folik asite başladım çok şükür 2.ayda oldu.
sinem93- bora2027 kilom vardı baya kilo vermemi ve folik asite başlamamı söyledi. Doktorum tanıdıktı bide folic iod 12 kullandım. Kilo veremeden hamile kaldım ama yapacak bir şey yoktu.
srp_srp sevimlipolyanna benimde bazen sabah bulantım oluyor nadir uyku halide arada karın ağrım kasık ağrım oluyor
Luise sevimlipolyanna Planlı gebelik olduğu için hamile kalmadan başlamıştım 3 ay boyunca kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim devam ettim kullanmaya 🤍