asel_bal drydnzcftc anşarım canım sağlıkla gelsin şnslh Hastası oldugunuz için mutlaka indirim yapar.baklm belki bende sinan hocaya giderim Sağlıkla gelsinler insalh
Birrrcan asel_bal bende son defa meltem hocaya gidip fiyat ogrenecen yüksek ise deniz ya da yaşar hocaya gidecem sezeryan için
Birrrcan drydnzcftc benimde üç hafta önden gidiyor ama karın çevresi şu anda bende 36 yim bana 38de alırız dedi de çok zorlanıyorum yaz sicakiklik ağırlık çok zor kavinciyhaftada alsın istiyorsunuz
drydnzcftc Birrrcan ben yarın hemen alsın istiyorum aşırı vajinama baskı yapıyor tansiyonum sürekli 13,14 ilaçla düşürüyorum sıcakta gerçekten çekilmiyor yuruyemiyorum bille çok acı çekiyorum Sizin suan tam kaç haftalık
Birrrcan drydnzcftc bende tam 36+2 yım çok kötüyüm bende dediğiniz gibi yürümek bile işkence ve bebekte önden gidiyor diye ister istemez daha zorluyor bizi şu anki haftasına göre değilde artık doğum haftasaindaymisiz gibi
Birrrcan drydnzcftc bir yarın konuşun bakalım ne diyecek doktor kuvez olayı falan olur mu olmaz mı diye tedirgin oluyorum yoksa bende artık dayanamıyorum
Birrrcan drydnzcftc yaa Nev hospital 5 bin yatak parası çıkarmış sezeryan artı 5 bin de yatak ücreti istiyorlar bugün gittim konuştum
Birrrcan bebecikler merhaba deniz hocadan memnun musunuz bende son anda karar değiştirdim kendisinde olacam çünkü bayan Doktorlar ile aralarında on bin fiyat farkı var
bebecikler Birrrcan ben ssvd için bayan doktor tercih etmiştim sonuç sezaryene döndüğü için erkekler bayan farketmezdi. o yüzden uygun olanı tercih etmek mantıklı