Pinkoloji Miniminibirler icran cansumbl birazdan tekrar yapıcam. Gün aşırı değerlendiriyorduk, acaba her gün mü değerlendirmek gerek bu koyulukta ne dersiniz kızlar?
Pinkoloji ozlem_syy cansumbl dilbenuro icran bebekisteyen Miniminibirler İkinci testim de böyle. Sanki bu gece pik olacak gibi dimi ne dersiniz?
ozlem_syy Pinkoloji Pinkoloji bende bundan kullanmıştım koyulaşmaya başlamış 1-2 gün sonra en koyu halini görürsün. bence şimdiden değerlendirmeye başla ve 3-4 gün boyunca. birde hergün aynı saat aralığında test yapmaya özen göster derim.😇 Pinkoloji
cansumbl Pinkoloji genelde gün aşırı yeterli diyor zaten doktorlar. Stres olma canım, zaten öncesinde de birliktelik olduysa yeteri kadar birikmiştir 😁 bugünü de değerlendir mutlaka.
ozlem_syy Pinkoloji olsun sorun olmaz, bende su içmeden duramazdım😂 idrarımıda tutamazdım. en azından yarım saat kendini sıkıp aynı saatlerde test yapabilirsin. yine aynı sonucu veriyor
ozlem_syy Pinkoloji saat aralığına dikkat etmezsen gerçek ovilasyonu kaçırabilirsin, akşam takip etmen en iyisi
BloomingMama Pinkoloji çizgi tekrar silikleşene kadar her gün denemeye devam edin yumurta 12-24 saat kalıyor sperm 3-5, gün yaşayabiliyor o yüzden her günü değerlendirin 🥳