fatmanurbmbl Kendi yaptıgım yemekleri yiyemiyorum en sevdigim şeylerden tiksindim et türü sogan sarımsak baharat pirinç bulgur domates hepsindenn lütfen bana bir şeyler önerin
Fatmanur_0416 fatmanurbmbl bende o aylar aç susuz devam ettim içme suyundan bile midem bulanıyordu 😑 zararlı ama ben noodle yiyerek doyurdum çoğu zaman kendimi patates kızartması falan yerdim öyle yani inşallah en kısa zamanda normale dönersin
istanbullugelin27 fatmanurbmbl ay bu ben 😂😂 mutfağa girip yemek yaptığımda aksam o yemeği yiyemiyorum. Haftasonu kayinvalidemler yemeğe çağırmıştı gayet de güzel yedim günlerce aç kalmışım gibi hatta. Önerim başka birinin size yapması 😄
ilkheyecanim_ fatmanurbmbl ben kv yaptığı domates salçasındsn bile tiksindim herşey kokuyordu bana bsey yiyemiyodm kv gidip geldim o şekilde karnım doyuyordu 16 dan sonra geçti
abisininkardesi fatmanurbmbl Okurken bile midem bulandı 8 haftalık hamileyim bende cidden çok zorlanıyorum oğlum var bide 5 yaşında ilgilenmem yemek yapmak gereken
busehy Merhaba bende öyleydim kullandığınız vitaminlerdende mide bulantınız olabilir. Benim öyleydi. Vitamini değiştirttim doktoruma geçti. Ben hiç bir şey yiyemiyordum su bile zor içiyordum salatalığı tuzlayıp yiyebilirsin. Yoğurta doğrayıpta dene. Soğuk soğuk iyi oluyordu.
kumsalyildirim Bende öyleydim. Sabah öğle akşam tek yiyebildipşm peynir ekmek , meyve , patates , sade makarna . Olabildiğince sade ve kokusuz şeyler tükettim. 11+5 haftalık hamileyim yeni yeni farklı şeyler yemeye başladım. Biraz daha sabredin geçecektir 🙏
Mery32 fatmanurbmbl 24 haftalık olduk bugün halen devam ediyo asla yiyemiyorum kendi yaptığımı mide bulantım bitmiyor 😕
ozlem_syy fatmanurbmbl mutfağın kapısını dahi kapalı tutuyorum. mutfağın kendisi kokuyor gibi geliyor😂 az önce dışardan yemek söyledim. malesef durum vahim.
zeynep_768 fatmanurbmbl Bende 8+4 haftalık hamileyim aynı durumdayım. Yemek yapamıyorum. Eşim bir şekilde idare ediyor bende Salatalık, Muz, leblebi, kraker ile geçiştiriyorum.
aysi93 Ayyy bu ben ya . Şuan 15 haftalık oldum 8 haftalıktan beri mutfağın kapısı kapalı adım attığım an kokudan öğürmeye başlayıp kusuyordum. Sabahları sandviç söylüyordum dışardan akşam eşim ailesinden yemek getiriyordu o aralıkta su bile içemiyordum mide bulantısından 14. Haftadan sonra azalmaya başladı hala yemek yapamıyorum ama en azından mutfağa girip tost felan yapabiliyorum 😀 mutfağa ilk girebildiğim gün gözlerim dolmuştu ya sevinçten öyle bir mutluluktu benim içim 🥲
harika3838 fatmanurbmbl merhaba çok normal bende aynıydım her şeyden tiksinmiştim sağlıklı sağlıksız fark etmeden sadece yaşamak için neyi içim alıyorsa anca onu yiyordum size verebileceğim tek tavsiye bu olur🥲 14e kadar böyle oldu çok şükür sonra düzeldi. Geçeceğini bilip sabredin, kolaylıklar diliyorum☺️🌸
insomnia123 fatmanurbmbl ilk 12 hafta böyleydim hayattan tiksindim mutfağa giremedim dolabın kapağını dahi açamadım.Size yardımcı olacak biri varsa ondan rica edin.Ben dışardan söyledim bir süre ama onları da iştahla yiyemedim tabi kokuyordu Allah yardımcınız olsun.Bu süreçte tiksinmeden yiyebildiğim tost ve yeşil elmaydı.
imrencan fatmanurbmbl sabahları kahvaltı hazırlamaya buzdolabını açamazdım kuru ekmek kemirirdim 🥲 mutfakla ilişkimizi çok uzun süre kesmiştik 🤣