Merhaba canım anneler,
Burada bir çok sigara postu gördüm çoğuna yorum da yaptım
Maalesef ki ben de bu furyanin içerisindeyim. Yaşım 31 ve 14 yaşımdan beri maalesef ki aktif olarak sigara kullanıyorum -kullaniyordum-
Bundan önce sayısız kere sigara bırakma girişimim oldu
Gerek nikotin bandıyla
Gerek oruç tutarak
Gerek saf irademle ( olmayan iradem )
Ve en etkilisi şimdiye kadar ki denemelerimin içerisinde sağlık Bakanlığı’nın sigara bırakma polikliniklerinden verdiği bitkisel bazlı ilaçla.
Bu ilacı kullandıktan sonra gerçekten mucizevi bir şey gibi hissettim. Çok ilginç bir şekilde o fiziksel yoksunluğu çekmedim. Sadece alışkanlıktan ötürü aklıma geliyordu.
27 gün kadar icmeyip sonrasında kendi açımdan zor bir sürece bodoslama dalınca maalesef yine teselliyi o zehirde aradım.
Velhasıl şuan zaten hamile olduğum için ve burdaki çoğu kullanıcı da ya hamile, ya hamile kalmayı düşünüyor ya da emziriyor o yüzden ilaçla bırakma yöntemi bize uygun değil.
Gelelim uygun ve en etkili yönteme
ALLEN CARR’in SİGARAYİ SU ANDA BIRAKIN adlı harika kitabıyla bırakacağız arkadaşlar.
Bu kitabı trendyoldan yaklaşık 370₺ almış idim.
Kitapta adam kendisinden yola çıkarak geliştirdiği kolay ve en etkili sigara bırakma yöntemini anlatıyor ve kitabın sonunda da bı ses dosyası var. Hipnoterapi.
Bunu dinleyerek bilinçdışı zihninizden sigarayı tamamen koparıp atıyorsunuz ve bir daha dönmüyorsunuz.
Ben bir süre önce bunu da denedim başarılı da oldum fakat yine ve yine olağandışı sebeplerle başlamış bulundum
Ama az önce hipnoterapiyi tekrar uyguladım son sigaramı içtim ve artık kitabın da dediği gibi SİGARA İCMEYEN OZGUR BİR BİREYİM. hepinize temennimdir bu zehirden kurtulalım.
Denemek isterseniz bu gönderinin altında birbirimize destek oluruz.
Kitap hakkında içeriği, yöntemi vs merak ettikleriniz olursa seve seve cevap veririm.
Bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana 🎀
Ve basarirsak, başarırsanız sizden tek ricam eşimin ruhsal sağlığının daim olması için dua etmeniz.
Bazı dönemler benim için çok yıpratıcı olabiliyor bu yüzden Rabbim eşime ruhsal, akıl sağlığı versin ve daim kılsın inşallah. Dualarınızda kendim için degil de eşim için yer istiyorum. Kimin kime vesile olacağı belli olmaz.
Selametle