Tugcemiray_ Arkadaşlar bu bölüme randevu almak istiyorum fakat randevularda sadece riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor Bu şekilde oraya randevu alıp da giden var mı bir riskim yok fakat ama bu şekilde oraya randevu alıp gitsem bakarlar mı
cuteregina Tugcemiray_ gidebilirsiniz buradan gidenleri okudum Fakat on dk bile bakmadıklarını söyleyen çok oldu bilgi verilmiyor bebek hakkında Bi hanımefendiye iyi diyip yollamışlar akşam raporu açıp bakmış parmakları yok yazıyormuş raporda mesela Ben de riske atmak istemedim özele gideceğim haftaya
derya5960 Tugcemiray_ ben oraya gittim çok ta memnun kaldım herşeyi söylüyor 1 prf bir asistan giriyor valla ben memnunum
fatoss1907 Tugcemiray_ valla ben ikili test için dün gittim gayet güzel baktı 22 haftada ayrıntılıya gel dedi gidin yani bakıyorlar .
derya5960 cuteregina hayır bilgi veriliyor hatta raporunuz e nabızda detaylıda yazıyor görünüyor size kim söylüyor sa inanmayın ben 2 çocuğuma gittim a-z ye baktılar parada ödememedim çok iyi ilgilendi doktorum
cuteregina Tugcemiray_ ben farklı şehirdeyim özel hastanede prof perinatolog randevu aldım sekiz bin tl
Tugcemiray_ cuteregina Anladım bende özele sordum Muayene 2 bin klinik bitane buldum Detaylıyada 6500 diyor 🥲
cuteregina Tugcemiray_ bence yine uygun fiyata bulmuşsunuz Burada 20-30 k maddi imkanınız varsa değerlendirin mutlaka
Tugcemiray_ derya5960 Peki randevu alırken nasıl aldınız detaylıya Açıklamada ne yazıyordu Bana yeşil alan açıldı fakat ben randevu alamıyorum Sadece riskli gebeler yazıyor , hangi doktora göründününüz acaba
cuteregina derya5960 siz iyi bir deneyim yaşamış olabilirsiniz bu uygulama da bir sürü kadının bundan muzdarip olduğunu gördüm şans işi biraz
derya5960 Tugcemiray_ saat tam 10 randevular açılıyor yani saat tam onda randevuyu filitreleyin çıkıyor sonrasında riskli yazmasına bakmayın yani herkese bakıyorlar çoksa detaya iniyorlar cihazlarıda yeni ben 2 .çocuğum memnun kaldım kalınmıymıcak bir durumda yok raporlu imzalı veriyorlar e nabızınıza düşüyor heryerde başka doktora kontrol ettirebilirsiniz ben memnundum
derya5960 Tugcemiray_ detaylı perinatoloji bölümüne riskli yazsın alın sonrasında detaylı bakılıyor zaten