khruanbing nurellaa52 canım benim hiç üzme valla kendini Allah’ın izniyle hiçbir sorun olmaz ayrıca 1 hafta geri çıkması hiç te aşırı olumsuz bi durum değil önemli olan bi sonra ki kontrolde o aranın açılmamış olması yani mesela diyelim ki doğuma kadar 1 hafta geriden gitti sorun yok arayı açmayacak bana 19 dayken öyle dediler sonra öyle bi beslendim ki 2 yumurta sabahları mutlaka yiyorum tekrar kontrole gittim doktor haftasını yakalamış dedi inşallah kontrolünde sende öyle güzel haberler alırsın hiç üzülme yavrun iyi seninle
nurellaa52 khruanbing kız diyorum ya ilk bebeğimde hep öyleydi hatta ben diyodum Buda kesin hep minyon gider diye takmazdım amaa doktor bi anda yok amniyon sıvısı alalım mı kâğıt imzalatmalar falan noluyoruz dedim ultrasonun tüm hepsini yapay zekaya attım o bile dedi byümeyi takip etmeliyiz şuan bi risk görünmüyor. Sen doktorsun yaa insan önce bi der bir hafta sonra yine bakalım büyüyo mu diye çünkü tüm ölçümleri aynı hizada seyrediyor biri büyük bir küçük değil ki zaten sıra beklerken biri daha dedi hiç memnun kalmadım bu doktordan diye ama işte insan bi anda duyunca kötü hissediyor
khruanbing nurellaa52 devlet doktorlarını bırakma sebebim bunlar işte asla insan değiller özele geçtim kafam rahat hoca her şeye normal diyor 😂😂😂
ireyll_ nurellaa52 bende de çentik vardı valla keşke diyorum hiç üzmeseydim kendimi sonradan anne sütüyle toparlıyorlar
nurellaa52 ireyll_ evet benimkinde hemen toplamıştı bunda direk hastalık olabilir şu bu deyince panik yaptırdı
ireyll_ nurellaa52 iyi beslenin yeter bana kaşar muz avakado iyi gelmişti bebek kilo alıyordu bunlarla
ireyll_ nurellaa52 olgunlaşmış alın peynirle ekmek arası yapıyordum ya da tahin pekmez ile yiyodum haklısınız çok çekilmiyor :)
beautiful_ clkm bizim 1,5 hafta geriden geliyor dedi OMEGA 3 kullandım kefir muz gece yatmadan içtim sabahları peynir tükettim 1 ay sonra 1,5 , 2 hafta öndeydi