sewgisuu Haftadayım ama zaman sanki yavaş geçiyor muayeneye gidiyorum sanki aylar geçmiş gibi oluyo ama sadece 5 gün geçmiş oluyo 🤣🤣ne zaman hızlanıcak su gibi geçiyor diyorlar ama benimki geçmiyor
cuteregina sewgisuu ben 22.haftadayım bence aşırı hızlı geçiyor daha yeni gebeliği öğrenmeye gitmiştim sonra cinsiyet sonra alışveriş haftaya detaylı usg var hangi ara oldu bunlar şaşıyorum bazen
buketdeniz19 sewgisuu Çok hızlı geçiyor 9 ayın nasıl geçtiğini anlamadım inan tabi ben çalışıyordum ama büyük ihtimalle ondan bana zaman çok çabuk geçti yarın doğum yapacağım artık
papatya21_ sewgisuu valah bence çok güzel haftalardasin hele gel 33 34 haftaya ozmn saat bile geçmiyor Allah yardım etsin hepimize
sewgisuu cuteregina ben de daha detaylı girmedim alışveriş de yapmadım ama bence yavaş geçiyor daha su gibi akması lazımdı
emine1309 daha öğrendiğim zaman dün gibi şuan 27+1 olduk zaman su gibi ben çalışıyorum muhtemelen ondan dolayı ama bana da bazen geçmiyor
buketdeniz19 sewgisuu evet evde zaman geçmiyor 1 ağustosta doğum iznine ayrıldım 12 günde kafayı yedim evde 😂kendi açımdan
sewgisuu buketdeniz19 düşünün ben 21 haftadır çalışmıyorum enfeksiyonlarla düşük riski ile mücadele 🥲🥲
buketdeniz19 sewgisuu Evet gerçekten evde durmak zor ben bir an önce işe başlamak bile istiyorum o derece sizi düşünemiyorum bile öncesinden çalışıyormuydunuz bilmiyorum ama risk varsa tabikide evde durmanız gerekiyorsa zaten evde durun
sewgisuu buketdeniz19 daha öncesinde çalışıyordum ama bu 3. Gebeliğim diğerleri düşükle sonuçlanınca Hiçbişey yapmamaya başladım sadece evdeyim
babyonn 25ten sonra çok hızlı geçiyor hele hazırlık süreci çok hızlı geçiyor her güne bir işim var ağustos sonu 32yim