ebruharput Merhaba sevgili anneler, doğumuma yaklaşık 3 ay kaldı. Bebek arabası alıp almamakta kararsızım sadece puset alıp bahara doğru bebek arabası almayı düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum 🩵🌸
cuteregina ebruharput bende aralıkta doğum yapacağım Travel sistem bebek arabası alacağım bu haftasonu Hem oto koltuğu hem puset oluyor Bence direkt alın maddi imkanınız varsa
hurremintorunu ebruharput ilk bebeğimde doğum kasım ayında olacağı için o zaman yaşadığım şehirde de gideceğim pek bir yer olmadığı için bende sadece puset almıştım hatta dolaptan ikinci el almıştım hastaneye vs giderken öyle götürmüştük ama 1-2 kez avm ye gitmiştik pusetle taşımak gerçekten zor olmuştu ama dediğim gibi o da 1-2 kez anca sonra baharda falan bebek arabası aldık onu hala daha kullanıyorum 4 yaşına girecek oğlum. Şimdi tekrar hamileyim ve şehir değiştirdik burada daha çok geziyorum bir yerlere git gel yapıyorum dolmuş metro falan çok fazla kullanıyorum o puseti elimde taşımak eziyetten başka bir şey olmaz o yüzden yine dolapta pusetimle aynı marka olan bebek arabası aldım. Sende eğer dışarı çıkmam diyorsan gerek yok ilk başta arabanın olmasına ama dışarı çıkıyorsan puseti elde taşımak yorucu oluyor en başından pusetli araba alabilirsin
parla94 ebruharput puseti taşımak zor olur port bebe daha kolay kullanım imkanı sağlar bence ona da bi bakın derim
gencannee_ cuteregina travel sistemden herkes şikayetçi ya bende alacaktım çok şikayet vardı vazgeçtim
temmuzonbir cuteregina canım satıcıya mutlaka sorun puset aynı zamanda oto koltuğu oluyor mu diye, biz oluyor sanmıştık beğendiğimiz model için olmuyormuş öylece alıyorduk az kalsın
cuteregina gencannee_ ne aradığınıza bağlı genelde ağır olmalarından şikayet ediyorlar benim alacağım araba oldukça hafif Puseti ile üç ay sonra kullanamıyoruz diyorlar benim alacağım 14-15 kg kadar taşıyor kabin boy çok dayanıksız
cuteregina temmuzonbir evet maalesef böyle bir şey varmış alacağımız model belli o uyumlu siz ne aldınız yada alacaksınız
cuteregina temmuzonbir Kanz v-go 2 baktık biz yada okkie dokkie düşünüyoruz Çok uçuk fiyatlar olmadan
temmuzonbir cuteregina bi onada bakarız, benim doktorum bi marka söylemişti onu kaydetmeyi unutmuşum aklımdan da çıktı tamamen kontrole gidince bir sorucam çok yüksek fiyatlı bir şey değilse ve uzun ömürlü kullanılıyorsa ona da bakıcam