semakorkmaz2526 Kızlar meraba 18+5 haftalık hamileyim İstanbul’da yeni oturuyorum Pendik’te özel hastane devlet hastanesi o tarafa yakın hastaneler ve iyi doktor bilginiz var mı sabit bir doktorum olsun istiyorum da
tugce058 Ben emsey hastanesi Şule bilgin hocaya gidiyorum çok memnunum çok naif biri güler yüzlü tatlı dilli ses tonu bile huzur veriyor tavsiye ederim
dorukveannesii elizanisra bende oraya gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz ben 2 defa gittim asistan vardı ikisindede dr karşılaşamadım
elizanisra dorukveannesii Evet doğru oradan randevu Bulmak zor Çünkü çok yoğun oluyorlar ben de gideceğim zaman 2 hafta önden zor buluyorum ve hangisine denk geldiyse daha çok Çünkü yok bulamıyorum randevu bulamıyorum Ama memnunum hem hastaneden hem doktorlardan çok şükür bugüne kadar gittiğim bütün doktorlardan da memnun kaldım Beyzanur Kahyaoğlu çok hoş bir bayan ondan da çok memnun kalmadım
dorukveannesii elizanisra bende şeyma hanıma aldım 2 kez randevu ama kendisi yoktu randevuya gitmeden doktoru araştırdığım için biliyorum bidahaki kontrolümde bende dediğiniz doktora randevu alacağım bende genel olarak memnunum ama asıl randevu aldığım doktor olsa daha iyi olur mecburiyetten dolayı bu hastaneye gidiyorum zaten
dorukveannesii elizanisra sağlık olsun sorunsuz hamilelik ve sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı diliyorum 🌸