bisenorita Kızlar 31+2 de gittiğim de bebiş 32.haftayla uyumluydu 2kgdı. Şimdi 33.hafta da gittim kontrole 32+5 uyumlu 2kg dedi yine doktor kilo almamış mı yani haftasıyla uyumlu halemi gelmiş şu an sizinkiler bu haftalarda kaç kg dı
papatya21_ bisenorita bende şuan 32 haftalık hamileyim boyu 43 santim kilosu 1900 dedi iyi dedi gayet bence sizinde iyi
melisasak35 bisenorita yanılma oluyor bende 32de gittim 2400 dedi 34te gittim 2270 çıktı 36 da gittim 2970 çıktı yanılma olabiliyor
bisenorita papatya21_ bu haftaların kilosu galiba bu civarlar ama 10 gün de kilo almamış mı hiç üzüldüm biraz :(
bisenorita allyslife doktor da bir şey demedi sizin dediğiniz gibi haftası uyumlanmış büyük ihtimal kilo almaya devam eder inşallah
allyslife bisenorita eder eder güzel düşün hiç kötüye odaklanma, hep alarak devam etse doğumda fazla iri de olabilir, Allah dengelemiş diyelim🫠 içine sinmiyorsa yediklerini not al, takip et o da sana fikir verir, sürecin sağlıkla ilerlesin inşaallah🌸
bisenorita melisasak35 evet zaten yanılma payı var dedi doktor bakalım iki hafta sonra tekrar gidicem o zamana kadar dikkat edeceğim yememe