beyzaygun temmuzonbir Aradım belediyeye yönlendirdiler onlarda gelmeniz lazım başından sağdılar bence
balbus babielif Her belediyenin farklı sanırım. Ankara’da doğum gerçekleştikten sonra 2 ay içerisinde gönderiyorlarmış.
temmuzonbir elisamommy evet var mesaj gelmişti yazıyor içeriği, yanlış hatırlamıyorsam 3 paket bez 6 ıslak mendil ateş ölçer tırnak seti reflü yatağı park yatak biberon vardı bi kaç bişey daha olabilir unuttum şuan
semaabak babielif doğumdan sonra mı veriliyor bu paket yoksa önce mi canım? Ben Google’dan baktığımda bişey bulamadım da.. nerden başvuru yapılıyor acaba?
babielif semaabak bende onu anlamadım bazıları doguma yakın almış bazıları doğumdan sonra ibb destek pakedi yaz yenidogan İstanbul için
2prens1prensess babielif 20 haftalığa girince yapmıştım başvuruyu 29. Haftamda geldi banada şuan 32 haftalığım
2prens1prensess babielif Doğum bekleniyor yazıyor demi baktığınızda. Ona aldanmayın bi kaç güne ararlar benide pat diye aradılar kapı önüne gelmiş paketinizi getirdik evde misiniz diye
semaabak babielif Mardin’de de varmış ama nasıl başvuracağımı bulamadım 153 ü aradım kaymakamlığı arayın dediler orayı da arıyorum ama cevap veren yok maalesef 🙄
2prens1prensess babielif Ben sitede olduğum için güvenliğe bıraktırdım memleketteydim. Sizde bi komşunuza bıraktırırsınız. Kinlik resmi istiyorlar aranılan numaraya atmanızı
mayraa1131 kafamagore hayır her şehirde var 153 ara hoş geldin bebek kampanyasından yararlanmak istediğini söyle