fundalicee Kızlar ya benım 19 aylık bebeğim var emziriyordum hamıle olduğumu öğrendim kesmek zorunda kaldık şimdi 9 haftalığım ama çalışıyorum bebeğimde benle gelıyo işe ama sadece kucagımda yuruyerek uyuyor başka sekılde krizden krize giriyor ama çok yoruluyorum ve tam karnımın üstünde oluyor baskası uyutsun falan demeyın lütfen zaten olsa yaparım ben sadece zarar verır mı dıye soruyorum karnımdakı bebege bisey olur mu
elisamommy fundalicee 29 Aylık Kızım Sürekli Kucağımda Sıkıntı Olmaz Allah’ın İzniyle Arkadaşımın 4 Buçuk Yaşındaki Kızı Hep Kucağındaydı Sıkıntı Olmadı Şükür Canım
rabiaduru1 fundalicee ben 37 haftalık hamileyim kzıım 21 aylık. Yeni hanile zamanlarmda hep kucagmdaydı yatarken karnıma cıkardı oyun oynardk. Anne sütünü 15. Ayında kestm bende 4 aylık hamileydm asagı yukarı. Snra babaya daha cok yaklaşmaya basladı. Cogunlukla onun kucagında ama beni istediği zamanda hala kucaklarm hoplatır zıplatırım kontrollü sekılde. Gebeliğim saglıklı ilerliyor bir problem olmaz bence. Evde temizlik agırlık kaldırmaktır onları ucundan yapıyrm kendimi yormuyorm.
rmysbbr 30 haftalık hamileyim 18 aylık bebeğim var. Kucağımda sürekli. Ağrım olmadığı sürece idare ediyorum. Ağır kaldırma konusunda bişey diyemem ama karnınız çıkmadığı sürece, dışarıdan çok büyük bir baskı olmadığı sürece sıkıntı yaratacağını sanmıyorum