eda_dmrg Sırt üst uzandığınız da sizin de arada böyle sadece bir kısım sertleşiyor mu sanki bebek o tarafa toplanmış gibi
rabisssssss28 eda_dmrg korkma kısa sürüyorsa şiddetli ağrı kanama kasılma olmuyorsa bebiş toplanıyor oraya ben 30 haftalığım sırt üstü uzanıyorum bazen göbeğimi rahat yağlamak için toplanıyor yamuluyor falan sonra geçiyor gün içerisinde de tekrarlıyor bunu
rabisssssss28 eda_dmrg normal 2-3 közde yapar poposu elleri ayakları sırtı kendini yaslıyor oraya hafta büyüdükçe artık alanı daralıyor ondan yapıyor
eda_dmrg rabisssssss28 teşekkür ederim rahatladı içim sürekli içimde erken doğum korkusu ile yaşıyorum böyle bir risk yok ama olunca acaba mı oluyor insan
rabisssssss28 eda_dmrg bende öyleyim riskli gebeyim serklaj var bende mesela 18 haftamda başladı bu korku Rabbime şükürler olsun ki bu haftaları gösterdi sürekli kendini dinleme bebekler hissediyor Allah gönlüne göre versin ❤️🩹
eda_dmrg rabisssssss28 amin hepimizin inşallah sizde zamanında sağlıkla kucağınıza alırsınız❤️ sizin bebeği kaç haftalık peki