ablaelos Merhaba 37+4 üm. 28. Haftadan beri idrarda lökosit görünüyor. Kültür temiz çıktı. Başına gelen var mı? Ayrıca bu hafta vajinal akıntım olduğu için enfeksiyon vardır dedi fitil yazacak tahlillerime bakıp. Son günlerde bu kadar enfeksiyon olması moralimi bozuyor.
mom28_ ablaelos bendede 28.haftada çıktı antibiyotik verdi özel devlette bol su iç idrarla at idrarı mesanede tutma dedi hemen yap dedi ben antibiyotik kullanmak istemedim dut kurusunu sıcak suya ıslattım hoşaf gibi onu içtim turna yemişi çok öneriliyordu ondan aldım atıştırıyordum arada 1 hafta sonra yeniden test verdim geçmişti şükür inşallah sizinde kolaylıkla geçer bol suya devam
_mom24 Kültürde üreme yoksa o iye değildir Vajinit,mantar,iç-dış genital organların enflamasyonudur benim de var dut çayı ve turna yemişi önermişti arkadaşlar onu yiyorum
ablaelos _mom24 vajinit idrarda lökositi yükseltiyor mu ki? Dut çayını nasıl yapıyorsunuz? Bende turna yemişi var ama yemeyi unutuyorum onu ne kadar yiyorsunuz?
lokismommy ablaelos geçmiş olsun benim de kültür temiz lökosit çıkıyor sürekli bugün sürüntü verdim vajinit varmış hemen fitil ve antibiyotik tedavisine başlandı dut çayını günde 2 defa 1 fincana 1 yemek kaşığı koyup 7 dk dakika kaynatarak sabah aç karnına gece de yatmadan önce içiyorum 3 4 gündür
ablaelos lokismommy çok teşekkür ederim. Bende bu gece başlayım o zaman. Vajinal enfeksiyon varsa normal doğum zor olur kuruluk olur yırtılman fazla olur dedi. İnşallah doğumdan önce iyileşir.
lokismommy ablaelos inşallah canım bendr ilk defa vajinal enfeksiyon geçiriyorum bana da aynı şeyi dedi doktor normal doğumu bebeğe bulaş riskinden dolayı yapmıyoruz kesinlikle tedavi edilmeli dedi🙏🏻
nazende17 ablaelos lokismommy gerçekten bu durum normal doğuma engel mi😭 benim gebeliğin ilk zamanlarından beri var kültürüm hep temiz çıkıyor ama normal yahlilde söylediğiniz değerler yüksek çıkıyor hiçbir şey de geçirmiyor
btlllklc Kızlar ben de de aynı durum var. En son kontrole gittiğimde doktor doğumdan sonra bakarız son haftaların olduğu için dedi. Akıntım hala geçmedi. Kültür de vermedim. İdrar tahlili de istemediler.
lokismommy nazende17 vajinit ayrı bişey kültürle alakası yok kültür idrarında bakteri var mı diye bakılıyor vajiniti anlamak için vajinadan sürüntü alınıyor benbbu sabah sürüntü verdim
nazende17 lokismommy ben baktım bende vajinitye olan belirtiler var ama hiçbir doktorum bana sürüntü almayı teklif etmedi kendim sorayım
ablaelos lokismommy evet hem 3 gün kullansın geçmezse 5 gün kullansın fitili demiş. Kısa sürede tedavi oluyor demekki İnşllah