newmomad vanilyalibuse aynen asla asla bi tanesi bile tutmadı sağlıkla gelsinler tahmin ettirmediler başta 😂😂😂
bingaling562 vanilyalibuse benim de aynı şekilde hiçbir hurafe tutmadı. Zaten inanmıyordum ama soran oluyordu. Kese, Çin takvimi, Rus takvimi, yaşadığım belirtiler vs hepsi erkekti. Ama benim de kızım oluyor 🩷🩷
beautiful_ vanilyalibuse bizde çin ve maya tuttu 😂 Onun dışında yedim ekşiyi yedim tatlıyı acıyı tuzluyu kızçem oldu 😂
beautiful_ vanilyalibuse çok sağol birtanem ❤️ Senin prenses de sağlık ve sıhhat ile gelsin inşaAllah 🌸
_Mother_ vanilyalibuse hiç deme yaa benle sen aynıyız 🤣😅🤣 ama baya erkek enerjisi alıyordum bizden oysa 😅🤣 dün hamile olduğumu yeni öğrenen bir yakınım ayy çok güzelleşmişsin acaba erkek mi dedi hayır kız dedim 😅🤣🤣 hepsi fos çıktı
vanilyalibuse _Mother_ hahahahahah ay vallahi ya ben de çok şaşırdım fıstık kızıma 😅💝 ve yemin ederim dışarıya sorsan hep “erkek annesisin” diyorlardı ve cildimi gör pürüzsüz cam gibi oldu 😅 herkes güzelleşmişsin diyordu gel gör ki minnak bir kız geliyoor 🌸🎀🥹
Luise vanilyalibuse Yaa gerçekten çok şaşırıyorum senin de kızın oluyormuş ben seninkini erkek hissediyordum ters köşe oluyoruz hep 😄 Sağlıkla gelsin minik prenses annesinin minnoşu olacak o 🩷🌸😊🥰
vanilyalibuse Luise hahahahha ay ben de öyle hissediyorduum🥹 amiinnn inşaallahh kuzummm, tüm bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerr 🥹🥹🌸🌸🫂🫂💕💕