zbydsvm Kızlar 6+6haftalık hamileyim doktor kürtaj dedi kese büyütmediği için Ama şu an dükük yapıyorum parça şeklinde ne kadar sürer ağrım adet ağrısı gibi bu süreçte ilaç felan içilebiliyor mu 2 gündür kanamam var
eaydin1 zbydsvm bende 6+4 de yapmıstım düşük kanamam cok fazlaydı baş dönmem de oluyordu kasıklarım cok agrıyordu ayagımın altın sıcak su koymustum son care 3 gün felan agrılı gecti ama sonra hafifledi 8 yada 9 gündü bitti kanamam sonrasında hemen muane olmaya gittim betaya bakıldı vajınal muane edildi şükür kanamam bitmişti parcada kalmamıstı içerde doktoe bir ay ilişki yasak dedi korundum düşükten tam bir ay sonrada regli oldum
rabiaduru1 zbydsvm mide bulantısı bas dönmesi de yapar. Ben 3 kez düşük ssebebiyle kürtaj oldum hepsinde öyle oldm. Müşahede altnda kaldm. Evde duramıyordm agrım da cok fazla olurdu.
_mom24 İlaç içme canım,ağrı kesici kontraksiyonu yani kasılmayı keser içerde embriyonik kalıntı kalmasın,bedenin için tehlikeli.Doktoruna bu durumu hemen söyle parçalı olduğunu hastaneye git
melinann zbydsvm öncelikle üzüldüm zor bi durum bende nisanda kürtaj oldum ilaç verip ameliyatla aldılar evde bekletmediler