kader_00_ Günaydınnnn göbüşlü bacılarrr 🌸 kahvaltıda neler var , neler yiyorsunuz daha çok şunu tüketmeye çalışıyorum dediğiniz şeyler varmı Atın bakalım kahvaltı tabaklarını 🩵
Star5823 kader_00_ kahvaltım sadece 2 yumurta ve meyvesuyundan oluşuyor onları da çokk zor tüketiyorum sırf ilaç içebilmek için -eskiden göbüşlü olup gebe kalınca göbüşü sıfırlananan o anneyim 🤰 (7+2)
aydera kader_00_ ilk zamanlar avakado ekledim her gün yemesem de haftada bir 2 haftada bir falan aynı şekilde tahin pekmeze yer verdim onun dışında tabakta fix beyaz ve kaşar peynir yumurta zeytin salatalık yeşillik varsa ekliyorum bazen de meyve bu kadar ben iki öğün ve arada sağlıklı atıştırmalık şeklinde ilerliyorum bana yetiyor iştahlı bir gebe değilim ama 8 ayda 14 kilo aldım bu besinlerle suan bunun sadece 2 kilosu bebek 😂
kader_00_ Star5823 bende o haftalarda senin gibiydim değil yumurta sadece domates yerdim düşün 🥹 ama sonra duzeldik
_mom24 İlk trimestırda hiperemezistim leblebiydi kahvaltım😬 ikinci trimestırda iştahım geldi 2 yumurta fix omlet tarzı peynir salatalık domates vs arada börek tarzı gözleme tarzı canım çekerse ekliyorum
kedilivebebeli Bunlar bazı kahvaltılarım aşağı yukarı bunlari yiyorum canımın istediği istemediğine göre şekilleniyor