Cold123 limonkolonyasi doktor ne diyorsa onu yap canım tüpde olsaydı tüpü alırdı ama dedigi gibi zor biyerde temızleyip iğneyi vurursa daha kolay düser belki
limonkolonyasi Cold123 evet tüpde olsa sol tüpü alırdık dedi ama önce ben tüpe zarar vermeden rahmi boşaltmayı denicem bu şekilde yaparsam iğne etkisi de artar dedi 4 ay önce 12 haftalık bir gebeye de aynı işlemi uygulamış 1 ay içinde beta sıfırlanmış
Cold123 limonkolonyasi korkma sıfırlanır benım de tüpüm alındıgı halde yükselmeye devam etmısti iğne uygulamak istediler tüp bebek doktorum izin vermedi iğneye kendiliğinden düser dedi oyle de oldu cok yüksek bi deger degildi tabi
limonkolonyasi Cold123 benim değerim biraz yüksek ve şuan regl gibi kanamam var ve siz kaç haftalıktınız
Meva4888 limonkolonyasi korkmayın endişenzi anlıyorm stres daha kötü etkiliyor kürtajla rahmi temzlicek şuan sonra da igne olcaksnz igne belki hemen etki etmeyeblir ama iki gündr bir beta takibi yapılacak kanama da o süre zarfında devm edecektir benmde öyle olmştu
Cold123 limonkolonyasi anladım canım içini ferah tut allahım yardım etsin insallah evet zor bi durum ama gecıyo
Meva4888 limonkolonyasi çok iyi bliyorm acı bi tecrübeyle tek dozla sonlandı si. Naptnz şuan ne aşamada
limonkolonyasi Meva4888 betam en son 12 bin 500 küsürlerden hiçbir müdahale yapılmadan 6 bin 500 lere düşmüş doktorum kürtaj şimdi dursun iğne tedavisine başlayalım dedi ilk dozu vuruldum 3 gibi kanama var ama fazla değil
Meva4888 limonkolonyasi böyle böyle düşer inşallah başka bişe olmaz üzülme rabbm beternden korusun seni yormadan yıpratmadan bitsn süreç simdi naslsn
limonkolonyasi Meva4888 dün akşam düşürdüm çok şükür bugün de kürtaj ile kalan parçalar temizlenecek yarın da taburcu ederim dedi