meowmom kubraaaatt e devlet üzerinden iban tanımlayabilirsiniz direkt banka hesabınıza yatar. Her ayın son haftası yapılıyormuş ödemeler bana öyle dediler 🌸
gulcegul kubraaaatt ilk dogumumda hic bise yapmamıştım zaten daha önceden e devlete halkbank ibanim tanımlıydi tüm ödemelerim (sgk dan doğum izni vs) direkt oraya yatiyordu
ilay_olcer kubraaaatt kızlar birsey soracak ya benim 3 gebelik olacak ama ilk kızım doğum yaptıktan sonra vefat eti hastahaneye giderken 3 doğum diyorlar çünkü ilki canli doğdu icin direk 3 sayıyorlar şimdi doğum yapsam 2 olarak mı 3 başvuru yapacağım
meowmom kubraaaatt e devlet üzerinden SGK’ya bağlı “şahıs ödemeleri banka hesabı tanımlama” kısmından iban tanımlaması yapabilirsiniz. 🌸
kubraaaatt 2prens1prensess evet biliyorum ama bankaya gitmeden direkt hesabıma aktarabilir miyim onu soruyorum
meowmom kubraaaatt benim de ilk olduğu için bekliyorum, sgk’yı aradığımda ayın son haftası yatıyor dedi o tarz ödemeler için bekliyoruz bakalım 😅
gulcegul kubraaaatt aslında halkbank şart değil diye biliyorum e devlete bi iban tanimlamaniz yeterli ilk doğum icin
kubraaaatt ilay_olcer yaşayan çocuk sayısına göre veriliyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmek istemem