aysegul_au Kızlar devlette kalp atışını duyamadım benimki geç döllenme ve haftası küçük. Belki özelde duyarım diye oraya da gideceğim sizce doğru mu yapıyorum kızlar
Leyla93- aysegul_au haftası önemli canım bazen 6 haftadan sonra duyuluyor bazen 7 8 ama için rahat etsin bence git inşallahhh gümbür gümbür duyarsın bebişini 🤲🏻🌸
__cansu_ aysegul_au gidebilirsin 10 gün kontrol süren oluyor bi hafta sonra bidaha gidersin :) inşallah güzel şeyler duymak nasip olsun
esslemk aysegul_au benimde aynı şekilde 7 haftada kalp atışı yok denildi devlette özele gittim alttan muayene etti bebeğide gördük kalp atışınıda meğerse 7 değil 6+3 falanmış o zamanlar haftasıyla uyumlu değildi
aysegul_au kumsalyildirim âdet günüme göre 8 ama ben o arada test yapmıştım negatif çıkmıştı doktor da keseye baktığında geç döllenme olabilir dedi 6+5 ile uyumluydu boyutu
allyslife aysegul_au henüz dinlemek için erken, 10 gün sonra gidersen daha iyi olur bence. Doktorlar özellikle küçük bebekte kalp atışını dinletmiyor ki kalp ritmi bozulmasın. Ben olsam sizin yerinizde biraz daha beklerdim
kumsalyildirim aysegul_au bence özele gidince duyulur. Abdominal duyulmasa bile vajinal duyulur diye düşünüyorum.
aysegul_au Leyla93- inşallah dua edin bana hamilelerin duası kabul olur🥰 eğer bu doktorda küçük derse mecburen bir hafta daha bekleyeceğim zor olsa da
Leyla93- aysegul_au dualarım seninle canım 🤲🏻🥹 7 yıl beklemiş biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki korkunu inşallahhh guzel haberlerle dön 🌸🤍
aysegul_au allyslife adet günüme göre hesaplama yaptıkları için endişeleniyorum halbuki geç döllenme olduğunu da biliyorum ama işte. Buraya da gideyim o da aynısını söylerse en azından içim rahat eder beklerim
allyslife aysegul_au bebek görülüp ölçüm alınmaya başlamadan geç döllenme demez doktorlar. Embriyo görülene dek gebelik saymıyorlar çünkü.
allyslife aysegul_au dediğim gibi sağlıklı devam eden gebelik olup olmadığını anlamak için bebeği görmeyi beklerler, bebek görülünce ölçüm alınır ve 1 hafta içinde kalp atışı beklenir. Kalp atışı da görülünce evet geç göllenme denir, regl tarihi değiştirilir.
allyslife kumsalyildirim kese var bebek yok diyor canım, henüz kalp atışı duyulmaz bu yüzden🫠 bebek varsa duyulur o da erken olabilir daha
aysegul_au Bi gideyim de bakalım ne der doktor. Özel daha ilgili oluyor detaylı öğrenirim herşeyi en azından
kumsalyildirim allyslife 6+5 haftalık gebelikte duyulabilir . Ben tam 6+0 haftalıkken vajinal duydum. Tabi herkeste farklı olabiliyor ama kesin duyarsın demedim zaten vajinal duyulabilir dedim :) kendisi nasıl isterse artık
aysegul_au esslemk işte bazen kullandıkları cihazın kalitesine göre de değişiyor. O yüzden her ihtimale karşı ben bi gideyim haberdar ederim sizi 😄