Ay kızlar çok çıkmazdayım. 38+3 deyim ve çok ağrılarım oluyor, çamaşır ve evi toplamayı halledersem öpüp başımın üstüne koyuyorum. Evin durumunu takmıyordum ama yuva kurma psikolojisi mi nedir gece kafamı evin pasaklılığına takmaktan uyuyamadım. Eşim kaynanamın boklu evinde büyüdüğü için bir hafta süpürülmemiş temizlenmemiş ev ona hala temiz geliyor. Yüzeysel süpürür müsün deyince trmiz ya ne var diyor. Benim yapacak durumum yok, temizlikçi çağıracak durumum yok, yardım isteyecek kimsem yok. Bir hafta kadar önce görümceme demiştim yapmıştı öylesine de olsa ama sonra ders çalışmaya başlicam ben diye duyurdu muhtemelen çağırmayım diye… başka kimsem de yok. Ben doğursam iki gün sonra ev böyle mi kalacak. Siz napıyorsunuz ev işlerinizi? Yapacak sağlığınız var mı :( iki aydır böyleyim böbreğimden operasyon geçirdim. Eşim yemeği falan yaptı ama ben evden elimi çekince eve karıncalar dahi geldi. Her şeyi kendim halletmeliyim kafasından çıkmak istiyorym ama nasıl çıkayım? Brn halletmeyince hallolmuyor ki