Marayyy Merve6475 bende öyleyim ama Birseyele hep engel oldu gittim acilde bakmadılar o saatten sonra nereye gidicem dedim eve geldim yarın gidicem
Marayyy Gkhnm97 sabahtan gidicem yarın kendi doktoruma gitmicm öğrenmek istediğim icin eğer varsa kendi doktoruma gidicem inşallah vardır ya
Gkhnm97 Deletedmom344 iyi canm bnde youtube da gezinirken saracoglu pihtilasma sorunu olanlar yarim limon oglen ve ogleden sonra icsin 21 gun diyor ama dusuk tansiyon varsa icmesinler ddi soylemek istedim bnde canm sana
Gkhnm97 Deletedmom344 uzulme canm o limonu ic bklm hem daha iyi tutunmasini sagliyomjs bn linkini buraya atabilirsem atiyim onun
Deletedmom344 Gkhnm97 Sen cansın ya daha önce duymuştum ama hiç incelememiştim kuzum, bir araştırayım ben de bakayım nasıl yapılıyormuş.
Deletedmom344 Gkhnm97 Tamam kuşum olmadı ben bulurum YouTube’dan iyi hatırlattın var ya gebe kalmadan biraz içerim en azından iyi gelir
Deletedmom344 Gkhnm97 Bir şey olmazda durmasın tabi insanların Ne yapacağı belli olmaz internet ortamı kuzum