Tekinnn Marayyy evet canım belli oluyor biraz daha. Hayırlısını dile benim bebeğimin gelişimi durmuş minicik kesesi kalmış kanamam başladı düşük yapıyorum 😢
elifatma1234 Tekinnn canım ya bende cok üzüldüm.insallah kısa zamanda sağlıklı hamılelık gecırırız hepımız inşallah. Sende pıhtılasma sorunu falan oluyor muymus. Düşük nedeni neymıs
Tekinnn Marayyy herşey bu kadar mükemmelken ne olduğunu o da anlayamadı şok oldu. Kromozom analizi yaptırıcam sorun ne diye bakacaklar. Sorun yoksa bile takdiri ilahi diyebildi sadece
Gkhnm97 Marayyy canm sana bsey sorucaktim sende polikistik over var demi canm adetlerin ne kadar gecikiyordu
Marayyy Gkhnm97 evet ama bende görünümü var hormonlarım polikistik overli değil gayet iyi çıkıyor bende insülin direnci vardı 10 kilo verdim düşürdüm bide glifor kullanıyorum adetlerim düzenli bir kaç kere bir iki gün geç oldum normal de düzenli
Gkhnm97 Merve6475 anladm canm bn pko diye biliyodum sankide bi sorayim ddm bnmde adetlerim gecikiyo doktora gidicem bklm
Tekinnn Merve6475 gittim canım lekelenme başladı değerim düştü herşey mükemmeldi doktor şok oldu takdiri ilahi diyebildi sadece
Merve6475 Tekinnn yaaa cok üzüldüm ya neden böyle oldu ki tabiki takdiri ilahi de bi sebebi çarşafa bilmek lazım
Gkhnm97 Tekinnn canm rabbim en kisa zamanda tekrar nasip etsin insallah uzulme desek uzulursun tabi zor kim olsa uzulur asilamaylami olmustu canm senin
Marayyy Tekinnn ayyy kıyamam ya ne desem sasırdım allahım sabır versin üzülme dicem ama o nasıl olacak çok üzgünüm gerçekten 😞
Tekinnn Merve6475 araştırılacak işte bilmiyorum canım değerlerim çok güzeldi artıyordu karnımdan baktı herşey yolundaydı bi değerine bakalım bida ona göre vajinal muayene edicrm kalbi için dedi değerim düşmeye başlamış zaten lekem geliyordu leke düşük lekesiymiş