Esra1616 Ya ben size çanta ve anakucagı aldıgınız ve memnun olan yerleri danışmak istiyorum siteler internet sayfaları instada olabilirr cvplarınızı beklıyorum :)
2405 Esra1616 ben e bebekde aldım babymoldu canım gayet güzel ama eşim onda taşımasını sevmiyor o yüzden aldığım gbi duruyor puseti kullanıyorum :)
Salihaaa Esra1616 çantamı ben bi mağazadan aldım instagram sayfasından satış yapıyolar çok büyük bi mağaza güvenilir ben beğendim kargo ücretide yok bakmak isterseniz site ismi verebilirim
Srnkrbrn Anne_bebek_çanta diye instgram sayfası var canım ben daha almafım ama güvenilir gibi duruyor sayfa
Esra1616 Derin6565 kızlar hızlı foto denilen yere yukleyip o linki yolluyolar genelde okurken görmüştüm
Esra1616 2405 puset deilde anneler baglıyor ya sırtına çnüne hani o zımbırtının adı ne ondan soruyorum 😁 herkez bişe diyo onun adına baglıyorsun önüne arkana kndan kullanıyormusnuz :))
2405 Esra1616 kanguru diye biliyorum ama ben ondan kullanmıyorum canım ☺️ Pek sevmiyorum onu açıkcası 😂☺️
Rabiaeser Esra1616 elele diye bir magaza var canım instagramlarıda var çok ama çok memnun kaldım ürünlerinden