GuelGltkn hamilelikte ki migde sorunlari icin tavsiyeniz var mi. Cok rahatsiz ediyo nane limon cayi iciyorum da suan pek fayda etmiyo
GlsmmKlyn GuelGltkn bende çok sıkıntı yaşıyordum doktor rennie diye bir şurup verdi onu içiyorum hemen kesiyor. Sütte fayda ediyor.
Aykut Nane limon fazla içme sağlıklı değil diyor doktorlar soda iç soda iyi geliyor yediğin yiyeceklerde dikkat et onlardan da oluyor miğde yanması
GuelGltkn @GlsmmKlyn Aykut zaten kizartma falan yedim mi daha da kötü oluyo artik yagli seylerden uzak duruyorum
GlsmmKlyn GuelGltkn bana 4 Şişe yazdı istediğin kadar kullanabilirsin dedi yazdır bencede yoksa geceleri uyku bile uyuyamıyorum biri başucumda duruyor 😊
EAK Nane limon daha kötü yapar.Nane ıtırlı bitki limon asitli.Mide yanmasının sebebi zaten asit.Senin baz içerikli şeyler tüketmen lazım mesela yemek sodalı ürünler tüket,mayasız şeyler ye.Muz ve elma ye.Ballı süt iç yatmadan önce.Turunçgillerden de uzak dur.Bende de mide yanması var yemek borumda da yanma var ve acı su geliyor ağzıma.Bunlar iyi geldi.