Hasibeee canım kısaca sana kendimi anlatmak istedimm 33 haftalık hamileyim ve ilacı bırakalı 1 sene oldu şöyle diyim sana 3 sene ilaç kullandım hemde en agır ilaçlar miligram olarak neler yapmadım artık bitti dedigim noktoda ayaga kalktm ölcem diyip duruyodum gitmedgm yer kalmadı yaşadıgım şehirde doktor bana hamile kaldgmda dedigi tek şey sana bişey yapamam bebegini düşün bu illetin en güzel ilacı ne biliyomusun namaz tevekkül teslimiyet youtubeden vdyolar izle pskiyatrlern ben öyle yaptm kendime tek aıladıgım şey ölmiceksin geçicek bu 2 3 gün uyumadogım oldu biliyomusun hiç göz kırpmadım hamileyken başlarda sonra dedim uyuma illa düşüp uyucaksın bir gün dedigim gün mılış mışıl uyudum seni çok iyi anlıyorummm yaşadıgnıı çok agadım doktora nolur bana ilaç ver diye ama iyiki vermemiş ha de bana yine vurmuyomu sana panik atak yine vuruyo elime tesbihimi alıyorum hemen bi şekilde atlatmaya çalışıyorum inşallah sende en kısa zamanda iyi olursun rabbim şafi ismiyle şifanı versin kardeşim 🤲🏻🌺