pptya01 Ben de 31+1 im dünden beri ağrılarım var arada da oluyordu ama nst de iyi çıkıyordu. Gaz sorunu da çok yaşadım ondan mı ağrım anlayamıyorum. Ama karnım sert bebek toplanmış gibi ve dün akşamdan beri yumruk gibi karnımın bi yeri çıkıp iniyor arada canımı da yakıyor nst ye gitsem mi bilemedim
Kahramanlar pptya01 bende 31 banada oluyor dr aradım doğum Kasılmalar değildir o böbrek sancısıdır dedi böbrek sorunum var benim
B-P-R pptya01 normalmiş Bu Benimde Son bir kaç gündür Sürekli Oluyo Randevuma 1 Hafta Var Daha Bekliyicem Allah'ın izniyle Bişey olmaz Biraz Yürüyüş Yap Toplanınca Orayı Biraz Ovala Gidiyo Zaten ☺️
Selin4335 pptya01 benim de gaz sancım var bugün bel ağrısı bacağıma vurdu ne zormuş beklemek 🥴her akşam daha çok sertleşiyor karnım bir de bulaşık makinesine eğilip eşya yerleştirince çocuk rahatsız oluyor karnım taş gibi
Nerm7n Cnkglsn Normal Doğum bekleme stresi ve hazırlıksız koşuşturması var bana göre değil. Tabi şartlar beyi gösterir belli olmaz bir bakmışsın hiç ummadığımız anda normal Doğum yaparken bulmuşum kendimi 😂
Nbaylan Beyzagzn ince bi yelekle bi iki tanede yedek zıbın koysaniz bebeğe fena olmaz pişik kremi ve burun aspiratörude koydum ben kendiniz içinde göğüs pedi ve gümüşlü göğüs kalkanı var yara olmasını engelliyormuş göğüs ucu kremine gerek kalmıyormuş ondan alabilirsiniz
Kahramanlar Ltfyyrdc5021 canım vinelac vitamin kullan probiyotik içeriyor kabızlık yapmıyor çok rahat edersin
Melinayrana Ltfyyrdc5021 bende 30 haftalığım şaşırdım bende 😁 birşey sorucam gün verdiler mi size mayıs sonu kesin mi araya bayram giriyo ya
Ltfyyrdc5021 Melinayrana evt dr um gun verdi Allahin izni ile mayisin 30 unda sezeryan olucam benim ikinci hamileligim ilki sezeryandi buda sezeryan olucak
Kahramanlar Melinayrana bende 31 haftalığım etken doğum riskim var dr daha önce bir sorun olmazsa 20 mayısta alırım dedi
SelviAcar _Hayriye_ çok şükür iyi sabah özellkle geceleri gün içinde harektli olduğum için yatınca daha çok hissediyorummm🥰😊😊
hunilimom B-P-R 31+1 kızımla korku var heycan var stres var bel ağrısı 😂😂 kavuşmak için can atıyorum 62 günümüz kaldı inşllah 🙏🙏💜
dmngrkm SelviAcar aynıymışız. Ben de 30+1 im 🥰🥰 çanta hazırlamadım daha erken diye. Doğru zaman ne zaman bilmiyorum da 🤷🏼♀️
SelviAcar dmngrkm Benim 2.gebeliğim ilkinde de 35 36 haftalarda hazırlamıştım 38+4 doğmuştu oğluşumm😊😊Daha erken yanii bence canım
Susuem B-P-R 31+5🤗kendi eksiklerim kaldı birde dolap insallah 10 15 güne kadar herşeyi bitecek 😁 çanta yapmadım henüz sanki yapınca doğacakmis gibi geliyor nedense 😂 ev temizliğine gelince onuda ufak ufak yapıyorum ama elle tutulur bir şey yok hala 😂
B-P-R Susuem benimde bir araba Kaldı Almadım Daha bence Çantayı Hazırla Sonradan Ağırlaşınca Yapamıyosun
Serifeehorasan Aysegolcuk bende 34 haftalığım çantam hazır temizliğim bitti şükür hatta yaparken kendimizde zorlamışım bebişim çok toplandı gece ☺️Peki size Doğum tarihi verildimi
Aysegolcuk Serifeehorasan Benim kızımda çok toplanıyor rahatsız oluyorum 😞 Doğum 12 Mayıs’ta olucak Allah izin verirse canım
Melinayrana Ltfyyrdc5021 benimde ilki sezeryandı bende sezeryan olucam ama daha gün vermediler şuan bütün derdim gün almakmış gibi hissediyom kendimi 🤔