B-P-R Heyecan Varmı Kızlar Nasıl Gidiyo Son Kaç Gününüz Kaldı ☺️ 31+6 Benim 57 Günüm Kaldı Neler Yaptınız Hastane cantaniz Hazirmi Anlatın Bakalm 🌺
Aysegolcuk B-P-R 34+1 haftalık olduk kızımla 🥰 41 günün kaldı Allahim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin 🤲🏻 Hastane çantam nerdeyse hazır az bişey eksiklerim var canım
AlyaSu B-P-R 31+6 son 57 💕 Kıyafetleri hazır babası gelince de odasını yapacağız inşallah 😊 Aşırı derecede bir heyecan var kızıma kavuşmama az kaldı 🤭
Serifeehorasan Aysegolcuk bende 34 haftalığım çantam hazır temizliğim bitti şükür hatta yaparken kendimizde zorlamışım bebişim çok toplandı gece ☺️Peki size Doğum tarihi verildimi
dmngrkm SelviAcar aynıymışız. Ben de 30+1 im 🥰🥰 çanta hazırlamadım daha erken diye. Doğru zaman ne zaman bilmiyorum da 🤷🏼♀️
B-P-R AlyaSu bizde Yavaş Yavaş Başladık Artık malum Az Kaldı ne zaman GelicekleriNİ Bilemiyosun hazırda dursun herşey 😂❤️😍🙏
B-P-R Devaa Ahh Sorma Ağrıları Bı Ara Ağrılardan Dolayı Doktora Diyorum yeter Çıkarın Şunu Dayanamıyorum 😂😂😂😂 Sonra Aklım başıma gelince çok utandım tabi ☺️ Allah yardımcımız Olsun ☺️
Seymakayaoglu 27 haftaligiz haziranda inşallah bizim dogumumuz fena degil bel agrisi disinda sorunumuz yok saglikla gelsin bebişlerimiz 😘😘
AlyaSu B-P-R aynen öyle canım 😊 aynı gün görünüyor ama seninle bakalım belki erken belkide daha geç doğururuz 🤭
Ltfyyrdc5021 30 haftaligiz haziran sonu sezeryan olucam kizlar aranizda hemoroit olan varmi bende birden oldu ve cok kotuyum siz boyle bir sorun yasadinizmi yasadiysaniz nasil gecti
Zehra2780 B-P-R 32+6 son 51 gün ☺️ Herşeyim hazır çok şükür 🌸 yoğun tempoma rağmen sıfır eksikle buradayım 😀 şikayetlerim haricinde herşey güzel 😅🌹
Mucizeee Zehra2780 bende 29 haftalığım benim çantamda tamam 11 haziran doğum tarihi sezaryen olucam son 71 😊
Nerm7n B-P-R Son 45 diyor ama sezeryan olacağım için daha erken olabilir canım. Artık 33+4 olduk zorlanıyorum
Sezgin Nerm7n neden sezaryen oluyorsun bir sıkıntı mo var yoksa öyle mi tercih ettin? 34+3 üm de henüz doktorum bir şey demedi ben de normal doğum yapmayı çok istiyorum artık hyırlsı olsun hakkımızda
Papatyam34 B-P-R 32+3 üm hastane çantasını henüz hazırlamadım ama bebeğin tekstil ihtiyaçları bitti sayılır . Büyük başlar kaldı yatak araba vs . Son 53 gün cok heyecan 😁