Balamir Merhabalar 19.haftama gireceğim 20de ayrıntılı ultrason istedi doktorum. Ankara'da nerde yaptirabilirim fikri olan var mı? Fiyatlar nedir? Ya da devlette yaptirsam nasıl yaptırmalıyım. Normalde özele gidiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
petitehatunn Balamir Ali İpek’e gittim ben gayet memnun kaldım. 380 tl ücret ödedim. cd, 2 tane renkli foto ve ultrason raporu verdi.
Merveyarali Balamir gülhiz karataş kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldim cd foto veriyor 40dk civari sürüyor 350 tl fiyati
NrglBayar Balamir Gülhiz Karataş. Kesinlikle tavsiye ederim. 350 tl ücreti ve yaklaşık 1 saat boyunca bakıyor
Zeynepsa Balamir devlette ataturk iyi diyorlardi ama sehir hastanesine gitti orasi. Demette servet unsal tip merkezi var orasi uygun yapiyor ali ipek i cok ovuyorlar bende ona gitmistim. Magnet tip var tandoganda o da uygun
petitehatunn Balamir Yenimahalle Servet Ünsal Tıp merkezinde yapıyor canım. şimdi arayıp randevu alman lazım uygun zamana veriyolar zaten
petitehatunn Balamir 20 dk falan canım. herşeyine baktı tek tek. bebeğin pozisyonu uygunsa daha kolay oluyor zaten
seyma281015 petitehatunn ya bişey soracağım. Bende Ali İpek ten randevu aldım ama randevu günüm de 22+5 oluyorum. Bide ileri çıkarsa 23 haftayı geçerse yapmaz mı acaba diye endişelendim 🧐 sekreter 23. Haftaya kadar bakıyor dedi