Aysgeulburakk [bilinmeyen] 36 haftaligim sezeryan görünüyor. Sadece 4 kilo aldim. Ama agrilarim cok oluyor ayaga kalkmakta zorlanıyorum. Kasilmalarim oluyor. Aşırı derecede lavaboya gidiyorum. Yürümekte zorlaniyorum hemen nefessiz kalıyorum ayaklarım ağrıyor
YaseminBatrk Elfibrhm2609 bende pek anlamıyorum haftalık nst ye giriyorum ilk 24 de kalmıştı ikinci 35 de perşembe nasipse üçüncü nst ye giyeceğim bakalım sarnıcımız var mı
Elfibrhm2609 YaseminBatrk ben bugün kontrole gittim hiç şancı çıkmadı ağrı da yok şancı da bende anlamadım 2 gündür rahatım sancim ağrılarım var di şimdi yok 🤣 doktorum ilaçları bırakma mi söyledi bebeğin gelmek isterse doğumunu baslaticam artık dedi
Moonse_rose Kızlar doktor şubat 21 e sezeryan günü verdi, çok korkuyorum ya 😔 Sizlerin tarihler belli mi?
Elfibrhm2609 Moonse_rose ay keşke ben fe kavuşsam öyle 🤣🤣 ama nornal bizim dogum beklemedeyiz 🤚 sizin isteğiniz mi sezaryan
Merveeatakan Moonse_rose kaçıncı haftandasin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizde tarh belli degil normal bekliyorz 36 daym
Moonse_rose Elfibrhm2609 Aslında normal Doğum istiyordum ama daha önceden ameliyat geçirdiğim için doktor riske atmak istemedi😔 İnşallah sizler gönlünüze göre yaparsınız doğumunuzu 🙏🏻
Merveeatakan BilalAlptekin 35+2 de 2600 boyuda 48 cnm di doktor ideal kilo dedi bana canım bence seninki gayet iyi
Moonse_rose Merveeatakan Şu an 36+2 deyim, doğumum 38+3 te olacak.. Keşke ben de sizler gibi normal doğum yapabilseydim😔 Hayırlısı inşallah hepimiz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz🙏🏻
Moonse_rose Merveeatakan İnşallah cnm benim ya nasip bu şekildeymiş 😊 Yeterki sağlıklı sıhhatli olsun.. Teşekkür ederim😙