seydanurceyhan Bende dalini tercih ettim dalin aldim ama yorumlarda uni baby daha cok bide uni baby aliyim o zaman ikisinide deniyim daha dogmadi ama bezide sleepy yeni dogan merhaba aldim
Hemsire5765 seydanurceyhan bence tek ürün tercih et ciltleri çok hassas ürün değiştirince allerji yapabiliyor
Hemsire5765 Sabamed ürünlerini iyi araştırın derim... Ben mustela kullandım çok iyi evet ama bi süre sonra bütçe dayanmıyor şuan çatlak kremini kullanıyorum çok memnunum ama mustela uygun olmadı benim için zaten bi çok masrafları var bilemiyorum😓
BesteCanerKutluzolu Hemsire5765 mustelada bünyeden bünyeye değiliyor zaten benim yiğenime hiç yaramadı mesela çok kuruttu cildini kafasında konak yaptı sebamed düzeltti o yüzden ben de sebamed tercih ettim
seydanurceyhan Hemsire5765 dalinden yanayim kemdi cevremde kullandi cok memnunlar bende oylee dusunuyorum ama uni baby cok duyunca aklim karisti ama zaten dalin aldim onunlaa devam edicem heralde ya sizin dedigiizde cok mantikli
Hemsire5765 BesteCanerKutluzolu Umarım sıkıntı yaşamazsın tüm bebekler farklı tabi ben şimdilik uygun fiyatlı birşey istiyorum kullananlar memnun olanlar varsa denicem zaten kremlerini bephanten alıcam sadece şampuan ve deterjan konusunda kararsızım
Mirayyldz Bnce hic biri hepsni denedm hpsi qoz yakio şahsen bnm qozumu yakiosa bebisiminde yakar o yuzdn ilk cocuqmda kullandm.. bundada aynsi kullncm insallh alman malı (bübchen )