irmtrn Öncelikle herkese merhaba, 13+3 haftalık gebeyim. Medstar topçular hastanesi Müjde Şekeroğlu ile gebelik takibini yapıyoruz. 16.haftamda kontrole gideceğim ve detaylı ultrason için de randevu alınacakmış o haftada. Detaylı ultrasonu perinatoloğun yapması gerektiğini biliyorum. Bu konuda Antalya da yaşayan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz? Siz nerde yaptırdınız?
gunes91 irmtrn merhaba:) kendim için araştırma yaparken öncelikle kendi doktorumdan tavsiye istedim perinatoloji ya da radyoloji bölümünden randevu alabileceğimi söyledi o dönemde riskli gebe olmadığım için radyoloji Hasan Urcu beye gittim.
irmtrn gunes91 çok teşekkür ederim, bugün 2li test sonucum için aradılar, 16.haftada geldiğiniz detaylı ultrason için randevu ayarlayacağız diyince ben biraz şaşırdım. O yüzden fikirlerinizi almak istedim🙏🏻
gunes91 irmtrn 12+5 2 li test, 18+1 4 lü test olmuşum 22+0 da detaylı ultrasona gitmişim.. randevu bulmak zor olabilir diye belki önceden bilgi vermiş olabilirler çünkü her testin başlama bitme süreleri varmış detaylı 18-23 hafta sanırım..
irmtrn gunes91 ilk gebelik olunca panik, stres, endişe de baya hakim heyecanıma. Çok teşekkür ederim yardımın için🙏🏻