Girne12 Merhaba kızlar sizinde hamilelikten sonra vajinal koku problemınız ve vajinal akıntı probleminiz oldu mu. Kokudan ben bile çok rahatsız oluyorum ve hergün duş almama rağmen
Mia88 Girne12 enfeksiyon kapmıssınız büyük olasılıkla doktorunuza görünün ilaçla yada fitille geçer insallah
[silindi] Girne12 canım doktoruna söyle çğnkü akıntıda özellikle soruyorlar kokulu akıntı mı diye ama korktmayayım seni belki sürekli idrare çıktığın için sürekli ıslanıyor vb olunca da kokuyor olabilir ama doktoruna kesin söyle
baliko Girne12 canım bende de oldu, doğal zeytin yağlı sabunla yıkıyorum genital bölgemi, ütülü çamaşır kullanıyorum ve sürekli değiştiriyorum şu an geçti şükür. tavsiye ederim özellikl3 sabunu
Greler2505 Merhaba benım öyle oldu hala da devam ediyor 4 aya kadar progestana bagladım ama degıl enfeksıyon vs yok cok sukur. Daha once mantar yasadım mantarla alakası yok. Hormonlardan olsa gerek fazla akıntım oluyor ve kokulu vajınal dus yapamyın dıyolar ama her gün muhakkak yıkamak gerekıyor
Girne12 Greler2505 bendede mantar falan yok hiçbir sağlık problemim yok ama sanırım hormonlardan. Ben bile nasıl rahatsız oluyorum eşleri düşünemiyorum
[silindi] Girne12 canım enfeksiyon oluyor çok korkma ama doktorlar akıntım var diyince özellikle soruyor kokulu mu diye belki de hamilelikten sana kokuyordur hassassın sonuçta