Beyazklbk Bilgeferhat inşallah canım hafta ve günümüz aynıymış ama biz duyamadık daha bir hafta sonra gel dedi inşallah duyarız
Bilgeferhat Beyazklbk biz keseyi de geç görmüştük birde benim kanamalarım olmuştu ondan çok stres yaptık ama şükür 30. Haftaya geldik artık kalp atışı stresi geçti hareket etti etmedi az hareket etti modundayım rabbim sana da bu haftaları sağlıkla göstersin 🥰🙏🏻
Mlssa Beyazklbk 5haftalıkken gittim canım kese gördük.kalp atışı için doktor gün verdi biz de öyle gittik direk o da 8.haftaya denk geldi öncesnde gidip duymadığımz olmadı hiç tekrar tekrar gitmedim
Beyazklbk [bilinmeyen] canım bizlerse dayanamıyoruz ama allahım herkese o minicik kalbin atışını duymayı nasip etsin 👼😍
NihalBedir Ruhsuz eski olduğunu farkındayım bende bugün gittim 6+5 hala kalp atışı duymadım:( o yüzden merak ettim
Misssimsek NihalBedir 7+4 te Duyduk biz ama 10.haftaya kadar duyulmaması normal diye biliyorum stres yapmayın iyi olacağına inanın birde lütfen duyamazsanizda tek doktorla kalmayın başka doktorlara da görünün
Ruhsuz NihalBedir anladım İnşAllah siz duyarsınız Rabbim yardımcınız olsun 🤲 Size bağışlasın Yavrunuzu
ozgetunc Beyazklbk ben 6 haftalık duydum ama 4 haftadayken kese belli olmuştu, biraz daha hızlı yani adetten hemen sonra hamile kalmışım o yüzden olabilir. Keseyi gördükten 2 hafta sonra kesin duyulur ama 😊