Sarem Merhaba kızlar 3 gündür günde 1 defa sarı bi akıntı geliyor. Ama tek akıntım var herhangi bir kaşıntı yanma yada koku yok. Başına gelen var mı ? Bu arada 8+4 haftalıgım
Cagladevecioglu Sarem evet canm benm halaaa var doktor kokulu kasintli olmadigi surece sknti olmaz dedi hormonlar yukselince Olablirmis bide decavitte sari akinti yapiyomus ben kullaniyorm ondanda olablir bilgin olsn
Gizemmciik Sarem canım hamılelıkte akıntı problemi oluyor. Ama sen doktorunla bır gorus, benım çok sık oluyor halada devam eder 27 haftalıgım
Minigiminannesi Cagladevecioglu bendede var acaba kokuyosa ne demek canm bende boraz rahatsiz edici koku varda 9+6 dayiz?
Sarem Gizemmciik İlk cumartesi başıma geldi hemen gittim doktora canım ultrosyondan baktı. Bebek saglıklı kalp atışı var dedi çok şükür. Bulantımdan dolayı az su içiyorum ondada olabilir dedim
Sarem Cagladevecioglu başladım içmeye canım inşallah kucagımıza almayı nasip eder rabbim hayırlısıyla 🤲
Cagladevecioglu Minigiminannesi Canım seni korkutmiyim ama doktorum bana kokulu olmadığı sürece sarı akıntı için gelmene gerek yok dedi istersen bir doktora görün enfeksiyon olabilir mantar olabilir herhangi bir şey çıkabilir yani yine içini temiz tut ama bir doktorunu ara istersen
Minigiminannesi Cagladevecioglu haa anladim tamam tamam ben hemen aricam simdii coook tesekkur ederim