Mahidevran61 Benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde normal dogum yapmiştım. Bu sefer başıma ne geleceginden habersiz bir şekilde ve çok be çok korkarak titreyerek gittim ameliyathaneye ne yalan soyliyim🙈 Hatta korkudan dolayi cok sıkintı yasadım tansiyonum dustu felan neyse bunlar tabi sizde de olacak diye birsey yok. Size şunu soyliyim sakin korkmayin ben devlet hastanesinde yaptim ameliyat ekibinden ebelere servise doktoruma kadar muazzamdılar ciktigimde bosu bosuna strese girmisim kendimi yipratmisim dedim. Gelelim ki dogumuma gayet guzel bir dogum yaptim sukurker olsun. Denildigi gibi dokunuslari ve karına bastirmayi hissediyosunuz ama agri olarak degil sadece etki olarak. Onun disinda zaten odaya gelir gelmez agri kesici yapiyolar agri sorunu yasamiyosunuz tabi ki kisiden kisiye degisir bu durum ama siz hep cok rahat olun. 6 saat sonra ayaga kaldirdiklarinda ne baş donmesi ne baş agrisi yaşamadim cok sukur karsiya bakarak kalktim ve hafif hafif yurudum ilk kalkışın zorluguda, o soylenilen baş agrilari da kisiden kisiye gore degisir kimsenin dogumuyla kiyaslamayin ben cok zorlanmadim cok sukur 🙏 3 saat sonra su icmeme izin vermislerdi 6 saat sonra kaldirdiklarinda sondami cikarttilar gaz da cikarttiktan sonra istedigini yiyebilirsin dediler. Aksam 10 gibide gazimi cikarttim sukur simdi kendi basima kalkip yuruyup cocugumla ilgilenebiliyorum. Emziriyorum sütüm henuz tam anlamiyla gelmedi ama idare ediyoruz bakalim😊 elbette agrilariniz olucak kalkarken otururken ama agrinin ustune gidin sakin yatmayin elinizden geldigince bol bol yuruyun rabbim tüm bekleyiste olanlari sag saglim kavustursun evlatlarına