LareninAnnesi nilosum Kıyamam sabret canım inan doğunca hiç hamile olmamış gibi hissediyor insan hemen unutuyosun herşeyi çok garip ki
Zeynep7777777 LareninAnnesi merhaba üstünden çok geçmiş ama bişey soracaktım 26. Haftadayım ve erken doğum riskim var rahimağzında kısslma hunileşme sizin bu dönemde çatı kemiklerinde kalçada ağrılarınız varmıydı
LareninAnnesi Zeynep7777777 Merhaba. Evet yazımda da yazdığım gibi ben yürüyemiyordum acıdan koltuk değneği kullanıyordum tuvalete giderken çok yere çöküp ağladığım oldu aşırı canım yanıyordu.
Zeynep7777777 LareninAnnesi çok teşekkürler cevabınız için sürekli korku içindeyim kalçamda ağrı oluyo bu da beni çok korkutuyor
LareninAnnesi Zeynep7777777 Evet yatakta dönmek zaten eziyetti. Ama kalça değil benim direk bacak arası vajina içindeydi acı
hayalgozlum LareninAnnesi hangi hastane burası çok merak ettim baya ilgilenmişler bu arada epidural için ekstra ücret aliniyormu
LareninAnnesi hayalgozlum Yazı içinde yazmıştım hastaneyi de doktorumu da ama tekrar yazayım Izmır Karataş Hastanesi.. 😊😊 hayır epidural dahil alınan ücrete
hayalgozlum ne kadar verdiniz normal dogum için şimdi bende ozel de normal dogum yapicam inşallah bende epidural degilmi olacak acaba tesekurler