Perininannesi Dönence ile ilgili değişik fikirler var, çocuğun karyolasının tamamen bir uyku yeri olduğunu söylüyor. Yani burada bebişi stimüle edecek herhangi bir araç-gereç-oyuncaktan kaçınılmalı diyorlar. Bazıları gaz çıkarmak için ise yaradığını söylüyor. Bazıları ise yatak dışında yerlerde kullandıklarını soyluyor. Alıyım mi, almayayım mi arasindayim. Fikirleri bekliyorum.
2kizannesi- Perininannesi Melodi çalanları var öyle bir şey alabilirsin sonuçta bizde bebeği uyuturken ninniyle uyuturuyoruz. Sende belli bi melodiye alıştırırsın bebeği yatağa koyunca açarsın o kendisi uyur bile, çocuğa zararı yok ya sonuçta al nolucak
25agustos Perininannesi yani müzik olarak uyumaya yardımcı olabilir ama yeni doğan bebeğin dikkatini çekmez oyuncakları. Gazla falan ne alakası varmış hiç anlamadım
Maviyesil121212 Perininannesi almamak taraftarıyım kesinlikle. Çocuk devamlı tek bir seye odaklandığı icin otizme yol açabileceğini okudum çok da mantıklı geldi. Dönence almamamalı kayıp mı,almak kazanç mı dedim ve kesinlikle almamaya karar verdim