Esraesra06 Nidaaa3441 ben de hiç kısıtlamadım kendimi zayıf hamile kalmıştım ama bu gidişle 25 kilo aldım sanırım şuan tartılmıyorum görmek istemediğim için 🙈
Nidaaa3441 useyma sana çifte bayram herkes yanında ne güzel canım maşallah güzel haberlerini alalım inşallah bizde 😊❤
useyma Nidaaa3441 inşallah heyecanla bekliyoruz...sizler içinde hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı ❤️
Nidaaa3441 Esraesra06 bir iki takım aldım nede olsa tam havalar ısınmadı daha teni çok yeni olucak almak lazım canım
Esraesra06 Nidaaa3441 ben de iki tane kalın pelüş tulum aldım bi tane de 5 li kalın takım aldım yeter mi diye düşünüyorum 🤔
sedaykn Nidaaa3441 Yok benim de istemedi ama normal doğum isteyenlere yapılması gerek diye duydum merak ettim.
Nidaaa3441 Azrazerin ay sen tecrübelisin ondan daha da heycanlanırsın ben anlamıyorumki ağrı sancımıdır nedir sadece şiddetli bir ağrı bekliyorum doğumun başladığını anlamak için 😊
Busraatpl Nidaaa3441 sanki hiç gelmiycek gibiydii, çok şükür 🤲🏻 Hosgeldin Nisan.. iyiki geldin 💕 son 24 ama bakalım 🥰
Eymnm Nidaaa3441 amin inşallah canım teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah her iki duyguyu da🤗
Nidaaa3441 Esraesra06 yeterli bence canım evlerde sıcak olur zaten bebek olacağı için daha dengeli ısı gerek o yüzden yeterli diye düşünüyorum çokta hızlı büyüyecekler
Nidaaa3441 Esraesra06 bizde bir 20 aldık galiba ama birazda ilaçların etkisi var canım verilir doğumdan sonra