Zmrtmvoffical Herkese meraba kusura bakmayin ilk defa hamile oluyoeum ve esim cinsel iliski istiyor izin veriyorum 6 aylik hamileyim cinsel bebege zarar verirmi ?😔
Yasmnnn Zmrtmvoffical bi sorun yoksa erken doğum düşük tehdidi falan kendini fazla kasmadan zorlamadan eşinle cinsel ilişkide bulunabilirsin kuzum bi sakıncası yok.. Bende 6bucuk aylık gebeyim devam ediyorum
Serays Zmrtmvoffical doktorunuz muayeneden sonra bilgi vermiyor mu. Sormanıza da gerek yok bilgi vermesi gerek. Biz bebeğin durumunu bilemeyiz ki bilgi verelim
Belinya Zmrtmvoffical hayır canm hiç bir zararı yok afedersiniz çok şiddetli bir şekilde yapılmadığı sürece, birde eğer bir tehlikeniz ve riskiniz yoksa tabii
Yesim_dmrcn Zmrtmvoffical 8 aylık oldum bu ana kadar (ilk aylar hariç) sıkıntı yaşamadık ilişki konusunda. Riskin yoksa tabiki
Dnzcngz Zmrtmvoffical 38+4 haftalık hamileyim düşük riskim olmadığı için ilk haftadan beri cinsel hayatımıza aynı şekilde devam ediyoruz ve hiç sıkıntı olmadı. Doktoruma da sordum yasaklamadı.
Sengulkrgz Zmrtmvoffical doktorunuz risk gormediyse eger sizde rahatsizlik duymuyorsaniz hani o gobekle biraz zornolur anlaminda soyluyorum sikinti yasamiyorsaniz girin tabiki...