Turkan38 Kizlar 11 haftalik hamileyim bugun sanki biraz goguslerim yumusadi agrisi gecti gibi ara ara boyle oldugu oluyormu sizdede
Deryassssssss Turkan38 1 2 hafta sonra daha cok baslicak acimaya ben su anda12.5 haftalikim elleyince aciyo
Deryassssssss Turkan38 benimkileride gorunuste kalkik duruyo amaeelleyince yumusak bide koyu olan yer genisledi benim
Fatmaklc66 Turkan38 uclarında hasaasıyet azda olsa olur canım diger dokunamaman acıdan falan onlar gecer artık
serpil60 Benimde öyle olmuştu canım tüm hassasiyeti gitmişti o haftalar da şimdi de 36 olduk hafif bi sızlama oluyor
serpil60 Turkan38 korkma canım Allah’ın izniyle bişey yoktur . Bende öyle panik yapmıştım ama doktora sık gidiyordum içim rahattı
Turkan38 Fatiheren_61 yaa normalde yoktu bugun biraz dar bir sutyen taktim 6 gibi cikarttim biraz yumusamis gibi geldi yanlardan agrirdi oda yok gibi panikledim
Turkan38 Deryassssssss benimde var cnm igne fitil kullaniyorum ara ara kasik agrimda oluyor korkmamak elde deil inanki surekli doktorada gidemiosun
Deryassssssss Turkan38 nasil igne kullaniyosun cnm bende kullaniyorum igne bide vajinal jel sanada doktor yat dedimi kanama icin
Turkan38 Deryassssssss progestan 50 mg tek seferde iki doz 4 güne bir fitil sabah aksam benim kanama alanim vardi yattim iki hafta tuvalet harici kücüldu ama var hala bol su tüket cnm progestan fitil daha etkili bence kanama icin
Deryassssssss Turkan38 Tmm kuzum benimde simdi gecti kanamam acaba birkac gun yatsammi diye dusunuyorum kaynanamla birlikte yapiyoduk yemegi gecri istahim yok yemek icin ama ona yuk oluyorum gibi geliyo
Turkan38 Deryassssssss valla benim hanimannem 1 aydir yapiyor mecbur yattim ben yatarak toparladim yemek senin bebeginden onemli deil hem dukkana hem benim evime yapti getirdi esimde kaldirdi yikadi dikkat et lutfen
Turkan38 Deryassssssss kırmızı kanın derecesi ne cnm cokmu yogun bende kanama alani vardi bardaktan bosalircasina gelmisti kanama alani oldugu icin olabilirmi acaba