yesilposta Üzüldüm canım 😔 Rabbim sabır ve dayanma gücü versin. 🙌🏻🌷Pazar günü öğle vakti bedenim kaşınmaya başladı, baştan önemsemedim cildim kurumuştur gebelikte birde genişliyor insan diye düşündüm ama içimde bir tuhaf his vardı zaten hep, hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden itibaren hep kaybetme korkusu vardı. Neyse sonra gece uyuyamadım kaşıntıdan, kollarım boynum bacaklarım her yer sırayla. Ertesi sabah hemen doktoru aradım gel dedi. Karaciğer değerlerine bakalım kan alıp dedi ama önce Ultrasonla bakalım dedi. Büyümüş tam haftasına göre, kollar bacaklar başı görünüyordu, yatıyordu güzelce. Başta doktor da anlamadı sonra sustu karnıma bastırdı bir kaç kez ben de anladım zaten.. üzgünüm kalbi durmuş dedi. Ve muhtemelen henüz bir önceki gün durmuştu kalbi çünkü gelişimi normaldi. Halbuki ondan önce gittiğimde henüz 7 haftalıktı ve kalbi atıyordu. Sonra öğrendim böyle bebekler sağlıksız bebek oluyormuş. Yapacak bir şey yoktu üzülmekten başka ama Allah’ın emri bu kabul etmek gerekiyor. Cennette emanetimiz var inşâAllah 🌷