BehiyeGrel Selam güzel hamişler🤗 Bütün Bebeğim doğalı 26 gün oldu. Doğum hikayemi paylaşmak istedim sizinle 💕 Saat öğlen 15: 00 gibi sümüksü pembe bi akıntı şeklinde nişanım gelmişti tabi ben bunu fark etmedim kabızlık sorunu yaşadığım için acaba popom ile mi alakalı diye dedim bekledim biraz daha sonra saat başı baktım sildim tuvalete gittiğimde genitalimden geldiğini anladım🙈 Sonra hemen doktoruma danıştım doktorum hastaneye gelmem gerektiğini alttan muayene etmeleri gerektiğini söyledi. Ben bi panik oldum normalde sezeryan için Cuma gününe randevu almıştım Pazartesi günü bunları yaşıyoruz bu arada 🙈😁 Sonra ben bi iki saat daha bekledim çünkü ağrım yoktu Sonra eşimi aradım doktorum aradı neden gitmedin hastaneye diyince😂 akşam saat 7 oldu eşim geldi ben duşa girmek istedim girdim duşta ağrım oldu ama şiddetli değildi.. Sonra biz hastaneye gittik saat 9 gibi akşam doktorum geldi baktı açılmam olmuştu 2 cm ama ağrım yoktu çok şiddetli çok şükür🙏🏻 Sonra gece 2 ye kadar açılma olmasını bekledik suni sancı istemedim doktorumda vermedi sağolsun gece 2 de suyumu boşalttılar sonra ağrılarım şiddetlendi dayanılmaz oldu diyebilirim ama 3 buçukta Doğuma girdim gece 4:25 de çocuğumu kucağıma aldım. Aslında sezeryan yapacak ben normal Doğum yapmış olmanın şaşkınlığını yaşadım diyebilirim. Size tavsiyem çatı muayenelerinde kendinizi sıkmayın ben sıkmışım mesela.. Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepinize sevgiler ♥️ Uzun oldu sorry🙈
tbnck BehiyeGrel Bende böyle bi mucize bekliyorum korkudan sezeryan günü aldım ınsllh normal doğururum bende🤗
BehiyeGrel Prettymom hayır çatı muayenesini stres yaptığım için geçememiştim bu sebeple sezeryan günü almıştım
BehiyeGrel Edebyahu sanırım herkeste farklı olabilir benim bu kadar sürmüş bu saat kavramı bende yok dışardakiler söylüyor 😂
Prettymom BehiyeGrel yine nasipteki oluyor inşallah biz de normal doğururuz :) ben de gün almıştım vazgeçtim normal istiyorum bekliyorum bakalım :)