duyguyavrusunubekliyor 15 haftalık hamileyim yaklaşık 10 haftadır göbekten iğne kullanıyorum ama son 2 haftadır iğne yerleri inanılmaz morarma ve acıma yaptı bu iğneden kullanan ve bu şekilde olan var mı tedirgin oldum kızlar yardım 😏
Zeynep7777777 duyguyavrusunubekliyor morarabiliyo normal bazen kolunaza yapabilirsiniz göbek biraz dinlenir
Jfm duyguyavrusunubekliyor bende oksapar kullanıyorum dediğin şeyin aynısı bendede oldu.ne kadar dikkat etmeye çalışsam da morarıp içi beze şeklinde doluyor😑 ileriki aylarda basıl olacak onu düşünüyorum çünkü kol bacak daha kötü oluyor 😕
zgepolat duyguyavrusunubekliyor iğne yerlerin üst üste denk geliyordur canım. 1 sene kullandım kan sulandırıcı iğne. İlla tam sağa veya tam sola yapmak zorunda değilsin hafif aşağı veya 1 parmak dışarı doğru kaydır iğneyi. Yada 10 gün koldan yap göbeğin dinlensin. Birde ilacı yavaş yavaş ver hızlı veriyorsan o da çok morartıyor.
Ruhsuz duyguyavrusunubekliyor ben de 10 gündür kullanıyorum bir de sabah akşam benım İlk defa bugun cok yaktı nedense... Sabah ben aksam eşim yapıyor göbekten çok yavas enjekte et cnm o zaman beze oluşmuyor hafıf morarıp geçiyor
duyguyavrusunubekliyor normal mi onu merak ettim Allah hepimize yardım etsin bebeklerimize sağlık versin inşaallah
Zlmdmrhn duyguyavrusunubekliyor havasını da alın ignenin bende de morarma çok oluyordu doktorum demişti ignenin havasını al sonra enjekte et diye artık morarma olmadı.
duyguyavrusunubekliyor Ruhsuz evet keseyi görünce başladık daha önce 2 kez bebeklerimin kalbi durdu düşmedi kürtaj olsun 1 aylık gibiydi ikiside sonra yapılan bi test sonucu kan pıhtılaşması çıktı o yüzden kullanıyorum şuan bu iğneyi
gksuaks duyguyavrusunubekliyor İğnenizle ilgili bir bilgim yok ama sonuç olarak iğne olduğu için yazıyorum. Kardeşim şeker hastası günde 4 kere iğne oluyor karın kol ve bacaktan. Sürekli böyle ola ola tabi morarma ve şişme oluyor zaman zaman. O yüzden de annem böyle oldukça pamuğu alkole batırıyor ve o yerlerine bkaç dakika tutuyor pansuman yapıyor. Siz de deneyebilrsinz morluk ve şişlik geçiyor.
Muhammedamine duyguyavrusunubekliyor bu iğneler bu şekilde canım zamanla alışıyorsun 9 ay kullandım oğlum 3 aylık bacaklarım yeni yeni iyileşiyor
Ruhsuz duyguyavrusunubekliyor gecmıs olsun cnm benim de aynı bırı 9 haftalık biri 25 haftalık karnımda öldü bende de 2 gende homozigot cıktı siz kalp atısını ne zaman duydunuz
Kubizmm Ben de kullaniyorum. Artik o kadar zor batiyo ki igne anlatamam. Sanki bu kutudaki ignelerin ucu daha kalin. Ya da ben artik sıkıldım iğneden
Ruhsuz Kubizmm clexsan çok iyiydi onu da kullanmıştım piyasa da kalmamış üzüldüm oksapar çok kalın acı veriyor
duyguyavrusunubekliyor Ruhsuz aynen bende clexan la başladım piyasadan kalkmış mecbur bizde onu kullanıyoruz ama gerçekten kalın iğne ve acıtıyor
Sewo duyguyavrusunubekliyor canım kolonya ile bol bol ov öyle gecer benimde oluyor ama kolonya cok sürünce iyi geldi