AytenUmud Mervenin valla gelme çocuğum diyorum biraz daha bekle . evet korku bastiriyor. bazen diyorum dogurmasammi😂😂😂
Kahramanlar Yalancı sancıda olabilir düzenli değilse takipte kal yinede suyu azalmasın Benim bebişte bugün çok sert hareket ediyor aralıksız sürekli sağa sola koşuyor canımı yakıyor video çektim eşime attım o da rahatsız mu oldu birşeyden acaba neden böyle çok hareketli dedi bilemedik biz 31 haftalığız
Ecglr Reykzy iki gündür bende yanma var ve bugün idrara sürekli çıkıyorum . Zaten 3 cm açılmam vardı ilerleme yoktu 38+3 deyiz bizde
Reykzy Ecglr ilerleme mi oldu acaba açılmanda haftan iyi canım herşeyini hazırsa sakince bekle mesaneye baskı çok fazla şuan idrar kesesi tam boşalmıyo işte o enfeksiyon yapıyo inşallah sağlıkla doğsun yavrun 🙏🏻
Gebeyimm Reykzy hastanem uzak evime bide zorunlu sezeryan olacağım günüm gelmeden acillerde eziyet çekmek istemiyorum hayırlsı artık sağlıkla gelsinde
[silindi] Gebeyimm yarın kesin gidicem pazar gunu kendi doktorum çalışmıyor ve bu aksamda yakın hastanede acilde doktor yokmuş şansıma ama yarın gidicem muhakkak