Ogrenci_anne çok sağol canım :) bebeğim henüz 17 günlük. Benim gebeliğim riskliydi, erken doğum tehlikesi vardı, bebeğe giden çift damarda da direnç vardı, sonrasında plasenta erken yaşlandı. 4 ay evde yattım. Çook zor bir süreçti, Bülent hoca hiç germedi beni, her ayrıntıya titizlikle baktı. Onun sayesinde stresim az oldu. Bebeğimin durumu nedeniyle zaten bekleme imkanımız olmayacak gibiydi, bebiş baş aşağıydı ama yüzü yukarı bakıyordu, çatım dardı, rahim ağzı gerideydi. O sebeplerle günü dolar dolmaz sezaryene gittim,4 gün önceden gün verebildi çünkü heran sezaryen kararı verebilirdi. Medikabile gelince güzel bi hastane, yeni binadaki odalar çok güzel, tertemiz. Ebeler de iyiydi yalnız yoğunlar, yani bişey için çağırınca hep geç geldiler. Ameliyat ekibi de tatlıydı. 4500 lira ödedik doğum için. Bülent bey ben bayılmadan geldi,ben uyuyacağım zaman benimle konuşan oydu, çıktığımda uzun süre elimi tutup yanımda kaldı. Sonra 3 kere yanıma geldi. Dikişim estetik mi bilmiyorum ama çamaşır altında kalıyor ve ince şimdiden. Aynı gün kalktım , oturarak emzirdim. İlk günler tabiki can yanıyor, ama üst dikişler değil içerisi acıyor. Dikişler erimiyor, 6 gün sonunda çağırıyor kendisi alıyor. Dikiş alırken acımadı.duşunu ertesi gün su geçirmez bantla alabiliyorsun. Korse tercih meselesi , ben takmadım, 15 günden sonra çok hafif egzersiz verdi, ona başladım. Herşeyin başında bebeğinin sağlığı için öneririm. Tabi bu benim tecrübem, umarım sen de böyle memnun kalırsın. Rabbim sağlıkla kavuştursun🙏